dilluns, 18 de maig del 2009

Opcions viatge a Roma


El President de l'Agrupació ens informa de les diferents opcions per viatjar a Roma. Quan sapigueu el nombre d'entrades que ha tocat a cada penya i vulgueu reservar el viatge feu-ho el més aviat possible:

VIATGE A LA FINAL DE ROMA

L’Agrupació de penyes barcelonistes de les comarques de València i Marina Alta informa a tots els barcelonistes que amb motiu de la final de la Champions League de Roma del pròxim 27 de maig, organitzarà dos viatges als quals s’haureu d’inscriure abans del dijous 21 de maig. Els viatges seleccionats han estat els següents:


Possibilitat 1:

Autocar Gandia- Roma: sortida dimarts 26 a les 15’00 h i arribada a Roma dimecres a les 10’00- 11’00h. preu de la plaça 200 euros (cal esmentar que será un autocar de 56 places però amb un màxim d’ocupants de 30). Per inscripció poseu-vos en contacte amb Salva Torres, Delegat del Consell Consultiu de la zona. Tef: 607 44 15 25


Possibilitat 2:

Avió València- Roma – València. Sortida des de València a les 6’00 h del dimecres 27 de maig i arribada a Roma a les 8’00 h. Tornada després del partit. El preu inclou desplaçament des de l’aeroport a l’estadi i tornada a l’aeroport després del partit, més assegurança i assistència de l’organització.

Preu: 360 euros (iva inclòs, avió complet)

Preu 100 persones (555 euros)

La capacitat de l’avió és de 154 places, en el cas que l’avió no quedi plé el preu s’incrementaria i en el cas que no se superaren les 70 places, s’estudiaria la possibilitat 3. En el vol se sortejarà la gratuïtat dels viatges gratuïts que apliqui la comanyia.

Inscripcions Ivan Magraner 615 92 88 67.


Possibilitat 3:

Només s’estudiarà en el cas de no superar les 67 places: Viatge Roma- Valencia- Roma, amb nit d’hotel de 4 estrelles amb habitacions dobles i desplaçament a l’aeroport i camp, després del partit i tornada dijous 28.

Preu 640 euros (iva inclòs)

En el vol se sortejarà la gratuïtat de 7 passatges, en el cas d’anar complet l’avió.

El Delegat del Consell Consultiu, Salva Torres i Domènech desconeix i no aconsella qualsevol altre viatge sortit d’altres representacions no oficials de les penyes que no siga l’Agrupació General de penyes, representació oficial de les penyes barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta amb el propi Delegat al front.


El President de l’Agrupació

Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
President Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta