dijous, 21 de maig del 2009

La final a Xàtiva


Des de Xàtiva ens envien aquesta informació:

Des d'el Consell de la joventut de Xàtiva i una vegada hem finalitzat la Fes Jove més multitudinaria i participativa dels últims anys, seguim treballant per les inquietuds dels joves xativins.

Així doncs, hem prestat atenció a la sol·licitud que ens feren un grup de joves, d'organitzar alguna mena d'activitat per a poder veure la final de la lliga de campions, en un ambient festiu, entre el Manchester United i el Futbol Club Barcelona. Veient que era factible poder realitzar-ho, ferem les gestions necessaries per a reservar-nos el dret a utilitzar una sala dels cinemes Oscar, que han acondicionat per a aquesta ocasió amb la instal·lació d'un projector digital, i donar eixà opció.

Per tant el CJX dona aquesta opció per al dia 27 de maig. Les invitacions, que podran recollir a la casa de la joventut a partir del dijous, tindran un donatiu de 2€ per a sufragar les despeses. Cal dir, que les inviacions son limitades, 100 per al públic en general i 100 per a les associacions del CJX.

Les associacions del CJX, tindran fins el dilluns per a comunicar quantes en volen, en cas d'haver més peticions que entrades, realitzariem un ajust proporcinat de les peticions atorgant més entrades a les entitats del CJX que participaren a la Fes Jove. Gairebé, hauran d'enviar un correu electrònic abans del dilluns a les 15 hores, fora d'aquest plaç les invitacions passaran al grup de les invitacions generals.

Per a qualsevol dubte podeu cridar al telefon del CJX 685748437 de 12:30h a 15h o enviar un correu-e.

Atentament:

La permanent del CJX

1 comentari:

Salva Torres ha dit...

Estaria bé que aquesta associació intentés reactivar la Penya Barcelonista de Xàtiva, ja que fa temps que romàn inactiva. Ara seria molt fàcil tornar-la a reactivar ja que encara estarien vigent tots els estatuts anteriors i només quedaria canviar quatre coses sense importància.
Espere que penseu la proposta i la tireu endavant. En tot cas poseuvos en contacte amb mi per estudiar el tema. En la PB d'Alzira ja hem començat el procés.

El Delegat