dimecres, 6 de maig del 2009

L'Agrupació i Catalunya Ràdio a València


L'Agrupació de Penyes i Catalunya Ràdio, hem acabat de concretar uns detalls per a la realització del programa del Bernat Soler, Els millors anys de la nostra vida, amb motiu de la Final de Copa que es disputarà a la ciutat de València el proper 13 de maig.

Així doncs, us comuniquem que l'esdeveniment del programa, que es farà des de València, serà el dimarts dia 12 de maig, la nit anterior a la Final de Copa de Mestalla.

A les 23.00 hores tindrà lloc el començament del programa, com es habitual, i el lloc elegit per a retransmissio serà l'hotel Melià Plaça, situat a la Plaça de l'Ajuntament de València. Per aquest motiu d'horari, seria necesari estar present entre una hora o una mitja hora abans, per poder col·locar a la gent al seu lloc sense impedir el començament del programa i evitar molèsties d'última hora.

Nomès dir-vos que podeu comunicar-ho a la resta de penyistes, ja que ens han comentat que els agradaria la massiva assistència de penyistes cules. Però, al mateix temps, necesitem saber quanta gent vol anar-hi per fer una estimacio de capacitat del lloc.
Tambe dir-vos, que podeu venir amb samarretes del Barça, bufandes, gorres, banderes... sempre donarà un punt més de color i d'emocio a l'esdeveniment.

Es per això, demanar-vos que confirmeu la vostra asistència abans de divendres al migdia.

Des de l'Agrupació, s'està intentant portar a terme noves activitats i noves relacions entre les penyes, però cal de la vostra col·laboracio per aconseguir-ho.