dijous, 7 de maig del 2009

LES ENTRADES PER A ROMA, A PARTIR DE DIVENDRES


Els socis del FC Barcelona podran demanar les seves localitats per a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United, a partir del divendres 8 de maig, a les 10 h del matí, i fins a l’11 de maig, a les 19 hores.

Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts. Cal recordar que el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Lliga de Campions 2009 és exclusiu per als socis del club.

Sorteig el 12 de maig

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 12 de maig se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre el 12 i el 14 de maig, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la compra de les entrades.

Pendents de la xifra de localitats

El FC Barcelona està pendent d'una reunió amb els representants de la UEFA per confirmar el nombre exacte de localitats disponibles per a la final del 27 de maig contra el Manchester United. Com és habitual, el 80% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club, mentre que el 20% restant serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

Com a novetat, aquesta temporada les localitats són com una targeta bancària i porten un xip incorporat amb la identificació de cada persona, el seu nom i cognoms i DNI. A l’accés de l’estadi hi haurà lectors de les entrades on apareixerà el nom, cognoms, DNI i persona que hagi fet la sol·licitud de l’entrada i se li hagi assignat. Segons informa la UEFA, l'entrada a l'estadi només serà autoritzada si es presenta l'entrada i un document vàlid d'identitat amb fotografia.

Cal tenir molt present que les entrades són personals i intransferibles i no poden ser venudes, ofertes a la venda o utilitzades per a cap finalitat promocional o comercial. La policia es reserva la potestat de retirar qualsevol entrada i prendre mesures amb aquells que portin l’entrada.

A més, els nens menors de 4 anys, segons normativa UEFA, no poden accedir a la final i per tant els socis menors de 4 anys no podran fer sol·licituds.

Sol·licituds només si es vol viatjar

Per tots aquest motius, el FC Barcelona demana que només omplin la petició aquells socis que vulguin presenciar la final a Roma. El FC Barcelona no canviarà, sense excepció, el registre d’un soci per un altre que hagi sol·licitat una entrada.

Com ja es va fent habitualment, en el procés d’inscripció i compra de les entrades per als partits amb possible sorteig, es considera la inscripció una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per aquest motiu, en el moment de fer la inscripció es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que sigui assignada l’entrada, es carregarà de forma automàtica l’import mínim de 50 €.

Viatge a Roma

El club posarà a disponibilitat dels socis que hagin estat agraciats amb una entrada la possibilitat de desplaçar-se amb el viatge oficial organitzat per l’agència RACC Viatges. L’agència oficial RACC Viatges vendrà viatges per anar a Roma, un cop ja s'hagi tancat el procés d'atorgament de localitats entre els socis del club.

Les opcions de desplaçament en avió seran per al mateix dia del partit 27 de maig del 2009, i tornada al finalitzar aquest. També s'organitzaran desplaçaments en autocar des de Barcelona amb destí a Roma, amb una duració mínima estimada de 15 hores de viatge, i tornada després del partit.

Esperarem per veure com i quan s'organitza la petició per les Penyes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé l´informació, queda pendent el tema de les entrades per a les Penyes.

A veure si m´explique, les Penyes tindrán que fer la petició expresa de la mateixa manera que es va fer per a la FINAL DE LA COPA, o les asignarán automáticament pel fet de ser PENYA OFICIAL.

Queda en l´aire l´assumpte.

PEP FOLCH.- ALMUSSAFES

Anònim ha dit...

Sembla ser que tot es farà igual que a la Copa, dissabte tinc reunió del Consell i ens diran alguna cosa

Salva Torres

Anònim ha dit...

Sí, sí, disme pesat si vols, però les Penyes tenen que fer alguna petició expresa de entrades per a que li conste al Club.
O siga, si no s´esperem al formulari que hi había como a la Final de Copa, per a demanarles.

Perdona Salva, pero es que estem tots molt nerviossos i desprès de lo de ahir, encara mès.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

Salva Torres ha dit...

El formulari per fer la petició estarà molt aviat, si no l'han posat ja mentre t'escric això. Haureu de demanar-ho igual que en la Copa del Rei però quan us assignen les entrades direu el nom i cognoms així com el DNI de la persona que ocuparà l'entrada. Aquesta entrada tindrà un xip amb el nom de la persona i no la podrà passar a ningú més. Diuen que a l'entrada de l'estadi hi haurà controls de carnets d'identitat i qui no coincideixi serà retingut i no entrarà. La pregunta que fan tots és: Com faig jo el sorteig en la penya si no sé quantes en tinc? Molt fàcil: sortegeu ja números de l'1 al 10 (per exemple), si teniu dos entrades vAN ELS DOS PRIMERS, si en teniu tres, els tres primers, etc. Advertiu primer que el que esteu sortejant són possibilitats d'entrades i no entrades.