divendres, 2 d’abril del 2010

VI Aplec de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta: Pb de Gata

Notificació de Salva Torres:

Benvolguts companys
Tinc el plaer de comunicar-vos que el VI Aplec de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta ja està en marxa. En concret i tal com es va acordar en Assemblea General, serà a la localitat de Gata el dissabte 15 de maig de 2010. Aquell dia també celebrarem els 25 anys de la penya amfitriona, és per la qual cosa que s’estan preparant una sèrie d’actes que culminaran en un gran dinar de germanor.
Cal esmentar que, donada la possibilitat que aquell dia el nostre primer equip es jugui la lliga, hi ha preparada una segona via, que comunicaríem deu dies abans, on es reduirien els actes i culminaria en un sopar de gala el divendres 14 de maig, deixant lliure el dissabte per acudir tots al Camp Nou.
En dates pròximes rebreu el calendari d’actes i horaris i ara mateix només us demano que reserveu aquell cap de setmana per aconseguir una assistència massiva de penyes que doni una major representativitat.
El diari SPORT patrocinarà l’acte i correrà a càrrec dels cartells, uns cartells en els quals volem incloure de forma totalment gratuïta tots els escuts de les nostres penyes, per tant us demano que en el termini d’una setmana m’envieu l’escut de la vostra penya per poder-vos incloure i regalar durant l’acte un cartell a cadascuna de les penyes així com altres records.
Comptarem amb la presència de directius del FC Barcelona, exjugadors i algunes de les copes assolides durant el 2009 i també estic intentant de forma insistent la presència del President del club, senyor Joan Laporta i Estruch.
A les penyes no se’ls exigirà en cap moment el pagament de cap concepte que no sigui el preu del dinar o sopar, el qual serà molt assequible, ja que hem negociat tant amb el diari SPORT com amb el club, regals i plaques commemoratives que ells mateixos subvencionaran.
Per altra banda vull advertir-vos que en algun mitjà de comunicació ha aparegut que el VI Aplec s’organitzaria a el Perelló i en Ribera Baixa. Ja he arreglat aquest malentès propiciat per una persona que no ha acabat d’assimilar que les eleccions al Consell Consultiu ja son història i que ara és l’Assemblea General de Penyes qui decideix. Amb la mateixa línia vull agrair la franquesa del president de la penya el Perelló, que personalment em va comunicar que la seva penya es desentenia dels suposats actes que volia organitzar aquesta persona a la seva localitat.
Tant la Junta Directiva, personal de penyes, diari SPORT i Delegats del CCP ja estan assabentats, després de les entrevistes que he mantingut personalment amb tots ells, i tots han donat suport a allò que l’Assemblea General va acordar: que el VI Aplec que donarien suport seria el de Gata.
Aclarides les coses, us toca a vosaltres donar el pas, enviant l’escut de la vostra penya via mail a la meva adreça, si veieu que el vostre escut no figura encara en la web de l’Agrupació (www.agrpaciopenyes.tk ) i telefonant al president de la PB de Gata, Pep Ginestar 619 669 898 per confirmar la vostra assistència i així que els nostres companys de la penya amfitriona puguin fer les previsions oportunes. Penseu que és molt complicat organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud i la nostra ajuda avisant-los en temps d’antelació pot ser molt important.
Aviat rebreu el programa oficial, el programa alternatiu i el preu de l’àpat.
Tots junts donarem el relleu que mereixen les nostres penyes!
Visca el Barça!

Salva Torres i Domènech València 31 de març de 2010