dijous, 15 d’abril del 2010

Viatge al FCB-Xerès. Partit Oficialment dissabte 24 d'abril a les 18h

Donada la quantitat d'autocars que pugen des de la nostra zona el nostre Delegat del Consell Consultiu del FCB ha demanat al club que per aquell dia la PB de Gata puga presentar el cartell per al VI Aplec de Penyes de les Comarques de València i Marina Alta. Esperant una resposta per part del club us oferim les diferents possibilitats de viatjar a veure el partit:

La Pb El Paler ens informa que estan preparant el viatge a Barcelona per presenciar al Camp Nou el partit FCB-Xerès (sols si es disputa el partit el dissabte 24 d'abril).

PREU SOCIS/ES: 60 €
NO SOCIS/ES: 65 €
INCLOU: ESMORZAR(BEGUDA,PICAETA I ENTREPANS VARIATS) + ENTRADA AL CAMP + AUTOBÚS. QUI ESTIGA INTERESSAT/DA HAURÀ DE FER LA RESERVA I EL PAGAMENT A JOAN, TENDA DE PINTURES PINTALGI,TELÈFON DE CONTACTE 655560460; ABANS DEL 16 D’ABRIL.
SI NO ES REALITZARA EL VIATGE, LA DEVOLUCIÓ DELS DINERS SERIA IMMEDIATA.

La Pb d'Alzira
també organitza el viatge:
PREUS (VIATGE + ENTRADA)
Soci Penya 55 EUROS
No soci 75 EUROS
Sols autobús 30 EUROS
DATA LÍMIT PER APUNTAR-SE: 19 D’ABRIL PLACES LÍMITADES. INFORMACIÓ: Telefons 627 914 674 (Ernesto) 667066447 (Penya)
EL PAGAMENT DEL VIATGE ÉS PODRÀ FER ELS DIES 31 DE MARÇ i 6 D’ABRIL EN HORARI DELS PARTITS DE LA LLIGA DE CAMPIONS. I ELS DIES 13 i 19 D’ABRIL DE 20 a 21 HORES. LLOC: AL BAR DE LA UGT
NOTES: Sols es podrà fer el viatge sempre que s’apunte un mínim de gent. LA DATA EXACTA DEL PARTIT NO ES SAP FINS 10 DIES ABANS DEL MATEIX

La Pb d'Alberic també organitza el viatge. Els preus i informació són els següents:
-SOCI PENYA 20€
-NO SOCI 60€
(ENTRADA I AUTOBÚS)
-EIXIDA DES D'ALBERIC A LES 7H,(TANT SI ÉS DISSABTE COM SI ÉS DIUMENGE,EL VIATGE ES FARÀ)
-GOL DE 1 o 2 GRADERIA.
TELÈFON DE CONTACTE:607985433 DATA MÀXIMA APUNTAR-SE:15 ABRIL.

La Pb la Safor també realitzarà aquest viatge en cas que siga en dissabte, el més probable ja que es juga la Champions. En tal cas l’horari i visites programades serien les següents:
7’00 h- Eixida des de Gandia
9’30 h- Aturada per esmorzar a l’Àrea de la Ribera.
13’30 h.- Arribada a Barcelona i visita- tour guiada a les instal·lacions del FCB, on s’inclou vestidors, gespa estadi, sala de premsa, llotja del Camp Nou, audiovisuals, espai interactiu Barça i Museu.
15’00 h.- Dinar lliure. Amb la possibilitat que a mitja tarda hi hagi una recepció de penyistes valencians a les instal·lacions del FCB com a presentació del cartell del VI Aplec de Penyes de les Comarques de València i Marina Alta a la directiva del club.
* 20’00 h.- Partit de futbol
* 22’30 h.- Tornada cap a casa
*dependria de l’horari del partit
PREUS DEL VIATGE
Socis penyes i membres Fundació-Casal Jaume I de la Safor.......................50 euros.
No socis...............................................................................................70 euros.
Viatge sense entrada al partit.................................................................30 euros.
El preu inclou viatge+entrada+tour guiat +museu

La Pb Pedreguer també ha organitzat un autocar per anar a veure el Barça-Xerez. El viatge sortirà el dissabte 24 i tornar el diumenge 25 després de dinar. Ens allotgarem a l’hotel Senator a uns 300m del Nou Camp. El preu del viatge per als penyistes es 115 amb entrada o 50 nomes allotgament. Els no penyistes pagarien 20€ mes. Si algú esta interesat es pot posar en contacte amb la Penya abans del dijous.