divendres, 16 d’abril del 2010

PROU DE MANIPULACIÓ

Carta oberta als Barcelonistes Valencians:
Que ens passa valencians? Quan el nostre club està vivint la millor època de la història, i les nostres penyes valencianes estan més unides que mai: per què sempre hi ha gent que promulga la desunió i la polèmica?
Des d’aquestes línies volem dir prou a aquesta gent que es pensa que la regència de les Penyes Barcelonistes a les comarques de València i Marina Alta és seua, quan DEMOCRÀTICAMENT a les eleccions del Consell Consultiu del FCB, les Penyes van votar un camí a seguir, el qual està donant els seus fruïts: la UNIÓ com mai s’ha vist de la gran majoria de les Penyes. Que passa amb aquesta minoria?
El VI Aplec de Penyes que es realitzarà a Gata seria un bon punt de partida per reprendre aquesta UNIÓ entre TOTES les Penyes. Quan diguem totes, ens referim també als que fins a aquesta data s’han mostrat contraris al projecte de l’Agrupació de Penyes, que en realitat és el projecte de totes les Penyes.
El VI Aplec de Gata va ser elegit DEMOCRÀTICAMENT a l’Assemblea de Penyes. Aleshores perquè apareix ara un altre Aplec alternatiu que ens deixa mal a tots els Penyistes valencians davant els mitjans de comunicació (Sport) i el més important, davant el FCBARCELONA. La polèmica en si no hauria d’existir, perquè el diari Sport i el FCBARCELONA ja saben quin és l’Aplec Oficial de les Penyes de les Comarques de València i Marina Alta: el VI Aplec de Gata. Les Copes del Triplet seran a Gata!
La qüestió és: per què s’empenya aquesta gent autoritària en desestabilitzar el bon moment de les Penyes i en si mateix les relacions amb el nostre Club? Dic gent autoritària perquè volen realitzar un Aplec que no ha estat votat DEMOCRÀTICAMENT per les Penyes, i volen obtenir el recolzament de l’Sport i del nostre club, anant d’amagat, com en temps passats: és açò una dictadura?
Demanen des d’ací a totes les Penyes que ens unim, donem una imatge de grans barcelonistes, com segon zona en nombre de Penyes que som, i ja està bé de provocar la desunió. Recolzem el VI Aplec de Gata, i totes les Penyes que apareixen en el cartell de l’antiga “Coordinadora” involuntàriament ho denuncien davant el nostre Delegat del Consell Consultiu: JA ESTÀ BÉ! Un grupet de persones que es creuen els amos de les Penyes no podran amb el barcelonisme.
Des d’ací diguem:
VISCA EL VI APLEC DE GATA
VISQUEN LES PENYES DE LES COMARQUES DE VALÈNCIA I MARINA ALTA, I VISCA EL BARÇA!

Àrea comunicació
Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta
---------------------------------------------------------------------
Escrit del President de la Penya Barcelonista d'Almussafes, Pep Folch:
Des de fa temps se'ns ve alertant de la possibilitat que hagen 2 Aplecs de Penyes del Barça,
1.- Organitzat per l'AGRUPACIÒ DE PENYES on estan incloses la pràctica totalitat de les de València i Marina Alta, i
2.- Organitzat per la COORDINADORA DE PEÑAS, amb escassos suports d'algunes Peñas que en el seu moment no van voler acceptar el naixement d'una nova AGRUPACIÔ DE PENYES així com tampoc pareixen haver-se assabentat encara, que les Eleccions per a Delegat del Consell Consultiu de Penyes per a esta Zona fa temps que van acabar i amb el resultat de l'elecció per una àmplia majoria de Salva Torres.
Com resulta que continuen tenint un espai en la web on estan anunciant a bombo y platillo la celebració de l'APLEC commemoratiu dels 10 anys de la Coordinadora en EL PERELLO-SUECA, amb el suport del diari SPORT i diuen que s'han apuntat 11 penyes fins este moment, els dubtes que es plantegem des de la Penya d'Almussafes són els següents:
- ¿Com pot ser que el Diari Sport recolze esta iniciativa per al dia 24 d'Abril si com pareix se li ha explicat la problemàtica de les Penyes de València i ells mateixos reconeixen a L'AGRUPACIÓ DE PENYES presidida per Ivan Magraner i amb el suport incondicional del Delegat SALVA TORRES i no a la que presidix el Sr. Trapero ? ( en el cartell anunciador de la COORDINADORA apareix el logo del SPORT amb les SIS COPES, no sé si seran capaços de portar-les al PERELLO, vorem ).
- ¿Com pot ser que des del FC BARCELONA que pareix ser també està al corrent, no es recrimine les seues intencions ja que esta actitud no pareix que siga la més correcta i augmenta la deshunió entre la família barcelonista de la Zona de València i Marina Acta ?.
- ¿Com és possible que hagen 11 Penyes que han confirmat la seua assistència a l'APLEC DEL PERELLO, i entre elles es troben Penyes que habitualent assistixen als Actes de L'AGRUPACIÒ DE PENYES ?. ( PB CABANYAL CIUTAT-JARDI el President de la qual Àngel Múrcia és un dels membres actius de L'AGRUPACIÔ DE PENYES, o com la PB. ALEDUA de Llombai, penya que hi ha estat últimament desapareguda en combat i que pareix que inclús nos s'ha assabentat de la controvèrsia )
- ¿ Com és possible que la Penya Gent Blaugrana del Perelló, que segons va informar Salva Torres va parlar personalment amb el responsableo el President i li va dir que no volia saber res, aparega, encara en estos moments com l'amfitriona de l'APLEC DE LA COORDINADORA que presidix el Sr. Trapero ?.
Des de la Penya d´Almussafes volem deixar obertes estes interrogants perquè el col·lectiu de Penyes reflexione profundament i puguem arribar junts i entre tots a una solució que ens permeta realitzar els nostres actes ignorant totalment els de la COORDINADORA DE VALÈNCIA I MARINA ALTA ( per cert, des de fa un temps i no sembla cassualitat, han valencianitzat alguns aspectes de la web ).
No cal ni dir-ho que la PENYA BARCELONISTA D´ALMUSSAFES estarà recolzant tots els actes que se celebren en l'APLEC DE GATA i anima a totes les Penyes a una assistència massiva el dia 14 de Maig a tots i cada u dels Actes que s'organitzen.

VISCA L´AGRUPACIÔ DE PENYES,
VISCA EL BARÇA
PEP FOLCH-PRESIDENT DE LA PENYA BARCELONISTA D´ALMUSSAFES.

2 comentaris:

Jaume la Safor ha dit...

I que fan el club i el diari Sport per evitar la manipulacio d'esta gent? Que hauríem de fer els que som socis del club i penyistes? Boicot a l'Sport i nova junta? Jo aniré a Gata només per fotre a tota esta gent, i això que mai he anat a un aplec d'estos. Per cert, que val el sopar?

Ivan ha dit...

Amic Jaume, potser si que deuríem de plantejar-se un boicot tant a l'Sport com al Club, però al mateix temps fer encara més visible a tot arreu de que les Penyes de València i Marina Alta no és deixen manipular davant d'actes de "corrupció" d'unes persones que actúen en contra dels bens de les nostres Penyes. Per això totes les Penyes deurín d'implicar-se amb més força i més ganes i denúnciar aquestes coses a tots els mitjans i també al Club. Recordeu que les pEnyes sou soberanes i ningú pot decidir ni fer ús del nom de qualsevol Penya per sí mateix com ha estat ara el càs. Per això feig una crida per que acudiu massivament al proper Aplec de Penyes de Gata per demostrar el valor de les Penyes i els penyístes valencians.

Salutacions.

Juan Magraner "Ivan"
President Agrupació