dimecres, 16 de desembre del 2009

Final mundial de clubs: a Pb d'Alginet, Pb Rahal i a la Pb La Safor

Us proposem totes les notícies que ens han arribat de les Penyes que preparen alguna activitat referent al Mundial de Clubs. Ací us deixem 3 propostes que ens arriben d'Alginet, de Real i de Gandia:

Pb d'Alginet
Dissabte vinent, per tal de celebrar com cal la final del Mundialet, prèviament al partit (17 h.), hi haurà una GRAN PAELLA, amb caldero de quatre anses cuinada pel nostre president, amb:
Amanides i arròs amb conill, ànec, carxofes, faves...
Postres casolanes (s'agrairan aportacions personals)
I després, si tot va bé, cava per tothom!
Visca el Barça!

Pb Rahal
La nostra penya ha volgut preparar per a aquest dia alguna coseta per a veure si es podem reunir tots de cara a Nadal, a més hem triat aquest dissabte 19 de desembre perquè potser (i tots esperem) que siga un dia inoblidable en la història del FC Barcelona amb la consecució del primer Mundial de Clubs.
10:30 Es reunirem tots al Restaurant "El Cel", i allí hi haurà un esmorzar popular amb entrepà, olives, cacau, beguda i café. Els socis pagaran 2€, per a la resta de gent el preu es el que fica el bar de 5€
12:30 Anirem tots al Poliesportiu de Real, on hi haurà un partit de futbet entre la PB RAHAL i ARGENTINOS EN VALENCIA. Es tracta d'una pachangueta que jugarem contra uns argentins per tal d'anar motivant-se de cara a la possible final del Mundial de Clubs entre el FCB i l'Estudiantes de la Plata. L'encarregat de formar l'equip de la nostra penya es Albert (639526778), i que quede clar que no fa falta ser un Messi per jugar el partit. Si alguna penya vol aportar un equip que es fique en contacte en Albert i s'estudiarà com fer un triangular o alguna cosa d'eixe estil.
13:30 En acabar el partit, i en exclusiva per a penyistes de la PB Rahal, tindrem "El tir de la teua vida", un concurs on hi haurà que marcar gol des del centre del camp sense que la pilota toque terra en el camp de futbet. Només hi haurà un guanyador així que si fan falta varies rondes les farem. El guanyador tindrà un xec-descompte per a la botiga del Barça.
17:00 Final del Mundial de Clubs, (abans hi haurà que guanyar la semifinal), i tot aquell que vuiga que vinga al pub "La Nit del Sahara" a veure el partit en una pantalla d'aquestes de varios metres. Amb l'ambient de les grans ocasions.
SI PLOU HO SENTIREM MOLT PERÒ EL PARTIDET I EL CONCURS DE DESPRÉS NO ES PODRAN REALITZAR.
No es precís apuntar-se a l'esmorzar, només cal acudir el mateix dissabte a "El Cel", ara be, no estaria de més que avisareu amb antelació si vindreu, només per fer un càlcul de la gent que serem i el lloc que ocuparem.
Per al partit apunteu-se que només hi ha que pegar-li quatre patades a una pilota.
Javier Radal (687836848)

Pb La Safor
Us informem que amb motiu de la Final del Mundialet prevista per aquest dissabte a les 17 hores, hem organitzat un dinar previ per escalfar motors per la posterior final que veurem a la seu de la Penya.
Així doncs, us convidem a estar el dissabte a les 14 i 30 al Lizarran de la Colegiata de Gandia per dinar i preparar forces per animar després al nostre equip a la Final que tindrà lloc a les 17 hores davant Estudiantes de la Plata.Aquest el podrem vore tots plegats a la seu de la Penya.
Vine per gaudir d'un bon dia de germanor entre tots els penyistes i vine per gaudir de la possibilitat de la sisena Copa del nostre Barça.

Podeu fer la reserva per dinar mitjançant aquest mail: direcciopenya@pbsafor.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els de la Penya d´Almussafes, també hi farem un dinar per escalfar motors de cara a la final del Mundialet.
Paella, amanides, beguda a manta, cafés i licors, tot, per 5,00 Euros per penyiste.
I desprès, cartes, dominó i altres fins a les 17,00 hòres.

BON NADAL A TOTS
PEP FOLCH-ALMUSSAFES