dijous, 3 de desembre del 2009

Urgent!!!: Pb Rahal al Barça-Espanyol

Nova informació que ens arriba de la Pb Rahal:
"Des de la PB Rahal volíem informar que en aquests moments per al autobús que estem organitzant per al FCB-Espanyol hi han 22 persones apuntades. Des de la nostra directiva sabíem que per la dates en que estem, la crisi, els dinars-sopars d'empresa... tindríem dificultats per a plenar el bus. A pesar de tot estem dispostos a tirar endavant el viatge sempre que hi haja un mínim de 26 persones. Estaríem parlant de 4 persones més.
El preu es de 24€ el viatge, i el que s'apunte que la seua penya li aconseguisca l'entrada, o bé que ens diga la zona en la que la vol i nosaltres la comprarem.
Que quede clar que amb 26 persones també hi haurien unes bones despeses per a la penya però que ja seríem capaços d'assumir. Si tiràrem endavant amb 22 persones perdrem els calçotets i per a una penya nova com nosaltres no es bona idea.
El FCB-Espanyol es dissabte a les 20:00.
Seria convenient respondre durant aquest divendres.
Javier Radal (687836848)
La PB RAHAL va a organitzar un autocar per al FC Barcelona - Espanyol.
En un principi pensem que el partit es disputarà dissabte 12 de desembre perquè la setmana posterior està el Mundial de Clubs i per tant es molt probable que avancen el partit per tindre un dia més de descans.
Les entrades de gol segona graderia que demanaríem per al partit tenen un preu de 67€, es per això que el preu final es alt.
Els preus:
-- PENYISTES 85€
-- NO-PENYISTES 100€
-- VIATGE SENSE ENTRADA 24€
A més hi hauran refrescos i cervesa gratis per a tots els passatgers de l'autocar.
Ja teniu la informació, així que si teniu fam de pericos, i de passar un gran dia...
No deixeu passar els dies i si aneu a vindre intenteu cridar abans de l'1 de desembre, per a apuntar-se podeu cridar a Dani (647436860), Raul (652945291) o Javier Radal (687836848)