dimecres, 9 de desembre del 2009

Barça-Espanyol: Pb Rahal i Vilavella

Ens fan arribar aquesta bona notícia des de la Pb Vilavella en referència al partit Barça-Espanyol i la cooperació entre diferents penyes per porta a bon port el viatge al Camp Nou per presenciar el partit:
"...despres de multituts de gestions per part de la penya barcelonista de Rahal i de la penya barcelonista de la vilavella, finalment es farà el viatge per anar-hi 26 persones a vore el Barça -Espanyol.
Gracies a Javier i a la gent de la penya barcelonista la vilavella.
"lo important es estar al costat de l´equip"
salut
Jose Miguel Monlleo
President Penya Barcelonista La Vilavella"

Javier Radal-president de la Pb Rahal- també ens envia aquests agraïments i aclaracions:
"...de part meua moltes gràcies a Jose Miguel per la seua col·laboració, a la PB Vilavella en general, a Gonzalo de la PB Llíria que ha estat buscant gent fins última hora, a Angel de la PB Cabanyal-Ciutat Jardí per complir la promesa de que viatjaria amb nosaltres i a Ivan de la PB Almussafes per acompanyar-nos i per l'interès mostrat. Javier Radal"

Com ja hem comentat en una altra notícia les relacions entre les penyes es magnífica i esperem que seguisca així de bé per anys i anys. Enhorabona a les penyes ja que és una senyal del bon funcionament i una alegria per tot el món penyístic del País Valencià i blaugrana en general.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona noticia, sempre es de agrair que els companys puguen anar-hi a Barcelona per a poder apoyar a l´equip. Per cert, el President de Presidents i el seu jefe Folch, a la fí van al viatge, o no.

PEP D´ALMUSSAFES