divendres, 13 de novembre del 2009

Pb Xàbia: fotos excursió, proper sopar i viatge


El passat diumenge 14 de Novembre la Pb de Xàbia va celebrar la II Jorna de Germanor de la Penya, fent una excursió a la "Cova Talla". Unes 50 persones feren l'excursió a este paratge gent de totes les edats nens, jovens i gent gran... tots amics, socis i simpatitzants de la F.C.Barcelona.

Una vegada es va acabar l´excursió ens dirigírem tots al local social, on els cuiners oficials de la Penya Barcelonista de Xàbia ens havien preparat un magnific "Putxero", en total ens vam reunir unes 70 persones a degustar este delicios menjar.....després de dinar es va allargar tota la vesprada disfrutant de este gran dia de Germanor.

Per al pròxim dia 5 de Desembre la penya te preparat el sopar de Nadal on tots els socis i amics de la Penya Barcelonsita de Xàbia celebraran el sopar institucional abans de que arriben eixes dates tan assenyalades.

També informar que la Penya es desplaçarà el cap de setmana del 16 i 17 de Gener a Barcelona pera gaudir del Partit entre el F.C. Barcelona i el Sevilla, a priori uns dels millors partits de la temporada. Ja s'informarà més endavant.