diumenge, 15 de novembre del 2009

Especial entrades: Mundial de Clubs, Inter i Real Madrid


Aquest dimarts, 17 de novembre, s'obrirà el procés de sol·licitud per aconseguir les localitats per al partit del 19 de desembre al Mundial de Clubs. Durant dos dies es podran fer les sol·licitud de les entrades en un formulari a www.fcbarcelona.cat.
El FC Barcelona disposa d'unes 2.000 entrades per al partit del dia 19 de desembre a l'estadi Zayed a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units). El FCB posarà un vol especial pels socis, el vol sortirà el dissabte 19 de desembre a última hora per arribar a Barcelona el diumenge al matí. El preu d’aquest desplaçament "serà aproximadament de 600 euros", segons ha comentat Oliver. En concret són 595€.

Per altre costat el Camp Nou es prepara per viure dos partits de primer nivell aquest mes de novembre. Primer, contra l'Inter de Milà (24 de novembre) i després contra el Reial Madrid (29 de novembre), l'estadi acollirà dos partits decisius. Per al partit FC Barcelona-Inter de Milà els socis i aficionats podran adquirir les seves entrades a partir del 20 de novembre. En el cas del partit contra el Reial Madrid, els socis que no tenen abonament a l’estadi tindran prioritat, a partir de dijous 26 de novembre, en la compra de localitats.La resta de socis i aficionats del FC Barcelona tindran accés un dia més tard a la compra d’entrades per aquest partit, a partir del dia 27 de novembre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna bona persona pot dir alguna cosa mès a compte de les entrades per a les PENYES, el día del MADRID.

Crec que es va fer la petició i no han contestat.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

Salva Torres ha dit...

Hola Folch. A hores d'ara encara no sé res de les entrades del Madrid, espere que en les pròximes hores ens comunicaran alguna cosa i en quant ho sàpiga us ho faré saber