divendres, 13 de novembre del 2009

Pb La Safor: crònica i fotos del viatge Barça-Mallorca



Ací teniu la crònica del viatge realitzat per la PB La Safor al partit contra el Mallorca i on també es visitaria la ciutat de Tarragona:
El dissabte dia 7 de Novembre, les penyes barcelonistes de Valencia i la Marina Alta férem un viatge en autobús de caràcter esportiu i cultural .

En primer lloc, a migdía, la Ruta Romana de Tarragona,on es va poder veure les Muralles, el Fòrum provincial, el Circ romà i l`Amfiteatre, d´un valor històric majúscul, donat que l´antiga ciutat de Tarraco va ser de les més importants de l´Imperi Romà.

A la tarda, ens dirigírem a Barcelona per assistir al partit de Lliga BBVA al Camp Nou front el RCE Mallorca marcat per les fortes ratxes de vent i on vam poder gaudir d`un resultat de 4 a 2 que ens segueix deixant al capdavant de la taula classificatòria una setmana més.

Cal redordar que el proper desplaçament que farem a l´estadi serà el dissabte 6 de Febrer del 2010 al partit de lliga vers el Getafe i on els interesats a vindre podràn anar informant-se a la web www.pbsafor.cat.