dijous, 25 d’agost del 2011

MÉS DE VINT PENYES VIATJARAN AMB L’AGRUPACIÓ DE PENYES DE VALÈNCIA I DURA CRÍTICA DEL DELEGAT DE VALÈNCIA A LA PB DE BENICARLÓ.

Una de les característiques d’aquesta Agrupació és la de no voler passar per sobre de la sobirania de cada penya, per la qual cosa pretén només servir de suport logístic i mediàtic perquè siguin les penyes qui organitzin i qui es guanyin els punts- mèrits que els servirà per aconseguir més entrades a possibles finals.

Aquesta vegada, amb motiu de la Supercopa d’Europa han estat dues les penyes organitzadores:

La PB la Safor amb el seu president i delegat de zona, Salva Torres, al front i la PB Rahal, encapçalada per Xavier Radal, president de la penya i subsecretari de l’Agrupació.

L’autocar de la Safor recollirà les penyes del sud de la zona amb un sopar a les 21’30 al centre comercial Plaza Mayor de Gandia i després tindrà la sortida a les 23’00 h.

Seguint idèntics horaris, el segon autocar recollirà als penyistes del nord de la zona en un famós wok al costat del Decathlon de Torrent.

Tots dos autocars tenen previst reunir-se en una parada a l’Àrea de Serveis del Delta de l’Ebre i en l’Àrea de Bellaterra faran una altra parada on pujaran membres del grup Sang Culè de Barcelona, així com Joan Casals, l’Avi del Barça.

Les penyes que es veuran representades al viatge seran: la Safor, Massanassa, Llutxent, Ondara, Vallbarça, Teulada, Sang Culè, Alzira, Benissa, Guardiola de Berguedà, Xàbia, Rahal, Cabanyal, Llíria, el Paler, Benissanó, València, Chella, Xàtiva, Font de la Figuera, Pobla del Duc, Carlet i Castelló.

Els autocars tindran el seu allotjament en hotels de Niça i Toulon la mateixa nit de la final i arribaran a Catalunya la tarda- nit del dissabte dia 27 d’agost.

En altre ordre de coses, Salva Torres, delegat del CCP de les comarques de València i Marina Alta s’ha mostrat molt crític amb el representant de la PB de Benicarló (Castelló) que en el passat Congrés Mundial de Penyes Barcelonistes va proposar la separació del País Valencià de l’àmbit penyistic 1 (Països Catalans), per, segons va explicar, no crear problemes entre catalans i valencians.

Salva Torres assegura que els problemes només els creen aquells que volen dividir per interessos polítics anticatalanistes, obeint unes determinades sigles polítiques, les quals segurament han portat al representant de la PB Benicarló a suggerir tal incongruència. També afirma Torres que dubta molt que els penyistes de Benicarló opinin el mateix ni que ni tan sols estiguin assabentats de la proposta d’aquest senyor. També afegeix Salva Torres que l’àmbit 1 va estar creat en el seu dia per intentar agrupar en un mateix àmbit lingüístic penyes de Catalunya, País Valencià, les Illes, Catalunya Nord i Andorra per sobre de partidismes polítics. És per la qual cosa que veuria amb bons ulls que la PB de Benicarló fes un comunicat refermant o desmentint a la persona que va parlar en nom d’ells al Congrés.

En els pròxims dies sortirà una carta sencera del delgat de València en el web de l’Agrupació de Penyes de València i Marina Alta fent crítica del Congrés i de les declaracions esmentades. www.agrupaciopenyes.tk

1 comentari:

juan roca, cabañal ha dit...

desde aqui quiero agradecer el gran viaje que habeis organizado,es la primera vez que viajo con vosotros y lo habeis hecho muy bien.gracias a JAVI de rahal,por esa coordinacion y organiczacion.un abrazo y nos vemos pronto!!!!