dissabte, 6 d’agost del 2011

Les Penyes de dol


Amics i companys:
Ens ha deixat el nostre amic, company, gran culé i millor persona, en Lluís Malet, conegut per tots nosaltres com Montecristo. Ha estat dur acomiadar-se d'una persona exel·lent, amb ganes de gaudir de la vida, de la nostra penya i com no, del nostre Barça. El trobarem molt a faltar, això no ho dubtarà mai ningú.
"Luis, a banda de ser un cavaller, era una persona amb molt de trellat, analista de tots els temes, esportius, polítics, actuals, metòdic, i amb una ràbia sempre contenida per les injustícies, vingueren d'on vingueren, que combinava la inteligència amb l'emocionalitat.
Una persona admirable, sempre et recordaré, amic. Bon vent i barca nova."
Des de la Penya Barcelonista d'Almussafes, el més sincer còndol a la seva família, que també és la nostra.
Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
- President -
Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta

1 comentari:

PEPPRESIDENT ha dit...

He deixat passar algun temps per a escriure alguna cosa en record del meu amic i també penyiste LLuís ( Montecristo ).

Aficionat com pocs, culé de naixement i de cor, patidor compulsiu, però primer que res amant del bon futbol i del Barça. Com penyiste s'ocupava de les relacions amb el club i sempre estava disposat a ajudar en el dia a dia. Sempre el primer el día dels partits i acompanyat del seu net que sen-se dubte continuará la saga familiar d´aficionats al Barça.

Lluís, des d'on vullga que estigues segur que t'hauràs portat com tots nosaltres una immensa alegria amb el triomf del nostre Barça en la Supercopa d'Espanya contra el MOUDRID com tu, a vegades els anomenaves.

La Penya d'Almussafes, vol expressar també en estes línies el nostre més absolut agraïment per la teua absoluta dedicació.

Sempre estaràs present en el local de la Penya i et recordarem en totes les nostres activitats i celebracions.

Montecristo, sempre entre nosaltres, BARÇA, BARÇA, BARÇA.