divendres, 7 de maig del 2010

La Pb de Lliria al FCBarcelona-Valladolid

Comunicat que ens arriba de la Pb de Llíria:
Es comunica que la PB Llíria realitza el viatge a Barna de l'última jornada en condicions abaix marcades, sempre que guanye demà al sevilla.
Viatge de la p. b. llíria al camp nou al partit Barça - Valladolid
Socis: 52 € entrada + 15 bus = 67 €
No socis preu: 57 € entrada + 25 bus = 82 €
Només bus = 25 €
El preu inclou viatge anada i tornada amb autobus + entrada de general, (sortida mateix dia del partit a les 9.00h des del local de la penya c / ausias march n 2, baix i tornada al finalitzar el partit) Data límit per fer reserva de places de bus i entrades dilluns 10 a les 14.00h, només 55 places de autobus. Per més informació i reserves trucar a Carlos: 665 63 14 38 /Gonzalo: 620 51 99 23
En cas de guanyar la lliga estarem una estona a Barcelona per celebrar-ho.
Visca el Barça


8 comentaris:

Anònim ha dit...

No em pareix bé que una penya venga les entrades més cares del que és el preu marcat. Això és reventa i no s'hauria de permetre. El preu del viatge que siga el que es vullga pero no les entrades.
Jaume - Lliria

Anònim ha dit...

El preu de les entrades es 52 Euros, la Penya, supose que als socis els cobra el mateix preu, però als no socis els cobra 5 Euros mès. Aixó es el que vols dir, bò, dit així, potser tens raò, pero el mateix preu pot ser al final el viatge, 52 + 30 del bus
82,00 Euros total per al viatge.
Que parle la Penya de Lliria

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

cvr29 ha dit...

No se si sois Penyistas o no, pero las penyas tienen muchos gastos (llamaas al 902,fax, bus, volver a llamar al 902,alquileres, y muchos mas gastos que solo saben los penyistas) y el incremento es para los no socios de esa penya . Me parece justo que esos gastos no los pierda esa penya y se paguen.

Anònim ha dit...

Carlos estic d'acord amb tu que una penya té moltes despeses, els que estem portant les penyes ho sabem, però sempre hi ha maneres de poder cobrar als que no són socis el preu per a que els convinga fer-se socis, i si no que paguen molt més en el bus, despeses de gestió, etc, se'ls pot augmentar el percentatge que és vulga, però s'ha de tenir una miqueta de vista. Però com diu Jaume posar més cara l'entrada no està permès, com bé diu és revenda.
Cristian, Valldigna

Agrupació Penyes ha dit...

Comentari eliminat per no signar amb el nom.

cvr29 ha dit...

Perdonar a los que se sientan engañados, con no venir sobraba.En otros viajes tendremos en cuenta estos detalles, y si alguno de vosotros intentais comprar en la web www.fcbarcelona.cat si si la del Barça ya te cobran 2€ de gastos por entrada... ¿es tambien reventa?. Espero que los que vinieron al viaje disfrutaran. Saludos y Campions Campions oe oe oe......

Anònim ha dit...

Carlos si això ja t'ho he comentat abans, que estic d'acord amb tu, que la penya no ha de correr amb les depeses dels no socis, que les entrades es cobren com siga i després li pots afegir despeses de gestió com fa el barça, pots pujar el preu del bus, pots incloure begudes i afegir-ho al preu del bus, etc. Sempre és qüestió de donar-li una volteta al preu del bus i altres coses perque veguen que es millor ser soci. Vinga va que ja som Campions!!!!!!!!
Cristian, Valldigna

UNGLES FCB ha dit...

Primer que res:

- Gràcies a Carlos i Gonzalo per facilitar-nos les entrades i, a més, enhorabona per organitzar un viatge tan complicat i difícil com aquest
( no cal oblidar que aquesta gent es va arriscar a demanar les entrades abans del partit de Sevilla, la qual cosa molta gent no vam fer)

- I, pel que fa a les entrades;
"qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra" o, com diu Eskorbuto; Ningú és innocent, tots terroristes...

Salut i UNGLES FCB des de TAVERNES

BRUNO