dilluns, 17 de maig del 2010

Èxit total de l’Aplec de Penyes Barcelonistes celebrat a Gata

Més de 300 persones gaudiren el passat divendres d’una nit plena de germanor i de barcelonisme, amb motiu de la celebració del VI Aplec de Penyes Barcelonistes de la Marina Alta i València.
L’acte començà a les 20 de la vesprada on els assistents a l’acte gaudiren de la rebuda a la seu de la Penya Barcelonista de Gata, la qual celebrava també el seu 25é aniversari. En aquesta seu, la presència de les 6 copes aconseguides pel primer equip de futbol la passada campanya provocà que foren moltes les fotos que els assistents es realitzaren amb aquestes i molta l’alegria i l’emoció que es respirava en l’ambient. A poc a poc foren arribant les persones assistents a l’Aplec, en presència de més de 30 penyes de la Zona abans esmentada.
Posteriorment, es realitzà una cercavila pels carrers de la localitat de Gata, amb la presència de 4 directius del FC Barcelona encapçalats pel vicepresident Jaume Ferrer i amb les 6 copes obrint aquesta cercavila. Les dolçaines i els tabalets amenitzaren aquesta cercavila fins arribar a l’Ajuntament de Gata on hi hagué la recepció per part de l’alcaldessa de l’Ajuntament i les màximes personalitats locals. En un Saló de Plens ple de gom a gom, es dóna la benvinguda els assistents a aquest Aplec i es va agrair la col•laboració que en tot moment ha tingut l’Ajuntament amb aquest.
Després dels diferents parlaments i d’unes preguntes dedicades al senyor Jaume Ferrer com a candidat a les pròximes eleccions al FC Barcelona, les quals contestà molt amablement, els assistents es dirigiren fins el restaurant Los Arcos per sopar.
Allà davant les més de 300 persones assistents i sempre amb la presència de les Copes presidint l’acte, es realitzen els diferents parlaments, entre ells els del president de la PB de Gata el qual recordà el 25é aniversari de la seua Penya, el del Jaume Ferrer qui agraí als assistents la seua presència a l’acte i l’hospitalitat amb la qual havien sigut rebuts, el de Salva Torres representant al Consell Consultiu qui recorda les dificultats existents per organitzar aquest Aplec i recordà la importància de la feina realitzada per l’Agrupació de Penyes Barcelonistes, el de Jacint Borràs president del Barça Atlètic el qual fou àmpliament homenatjat pels assistents a l’acte i el de Julio Alberto exjugador del FC Barcelona qui agraí els assistents el record a exjugadors com ell. També hi hagué lloc perquè les penyes assistents arreplegaren els regals per la seua assistència a l’Aplec així com els premis a les diferents personalitats assistents a l’acte gràcies a la col•laboració del Diari Sport.
Així doncs, una jornada festiva que fou un autèntic èxit d’assistència, que serví per recordar la importància de la tasca que realitza l’Agrupació de Penyes i per gaudir d’una meravellosa nit de germanor barcelonista.

VISCA LES PENYES
VISCA EL BARÇA

Molt aviat publicarem fotos. Envieu-nos les vostres!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua enhorabona a la Penya de Gata, va ser un APLEC perfectament organitzat, divertit, intens i plé de sentiment barceloniste. També felicitacions per l´Agrupació.
Ah sense oblidarse de l´actuació estelar del DOCTOR.

Ara solament falta que penxeu les fotografìes.
FELICITATS A TOTS

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

Anònim ha dit...

Yo com sempre,en Gata falta gent,sentiment barceloniste,mal organitzat la " guela" que fuma en fi FELISITATS DE TOD COR per rated que emfereu pasar. emili-albalat