dimecres, 5 de maig del 2010

VI Aplec de València i Marina Alta


Informació que ens envia el president de l'Agrupació referent a l'Aplec de Gata:
La data prevista per fer les inscripcions pel proper Aplec de Gata de Gorgos, serà el proper dilluns 10 de maig, per la qual cosa vos torne a recordar que ja es va enviar l'escrit del president de la PB de Gata referent a la programació de l'Aplec, més el full d'inscripció on trobareu el número de compte bancari on teniu que ingressar els diners del sopar i de l'hotel si voleu quedar-vos a dormir a Gata. Cal que vos afanyeu en avisar als organitzadors de la Penya de Gata per poder realitzar el llistat final de tots els vostres penyístes que volen estar presents a l'acte, on recordem, serà el proper divendres 14 de maig. Recordeu que és molt important que aneu contestant totes les penyes.
Al mateix temps, vos passe un enllaç on està l'adreça de l'hotel a Gata, per si voleu fer-li un cop d'ull.
Sense més, salutacions. Vos espere a tots a Gata de Gorgos!!
http://www.hotelnouavenida.com/tarifas.php
Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
- President -
Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta
Si necessiteu el full d'inscripció i el programa ens escriviu un mail. Podeu veure el programa de l'Aplec clickant sobre la imatge del programa a la part esquerre del text.
Més informació a la web de la Pb de Gata: www.penyabarcelonistagata.cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mí que no m´agrada ser mal pensat peró em sembla raro, raro, raro que avuí, 18 díes després de lo que va fer la Penya de Burjassot al Perelló, aparega en noticies de Penyes del Barça del Sport LA COORDINADORA DE VALENCIA.........................
No entenc ni al diari ni al que signa les noticies, 100 comensals, segurament ell els va contar.
Mare meua.
PEP FOLCH-ALMUSSAFES

emili-albalat ha dit...

Pep,no eren 100 comensals, el total son 102 perque falta el del diari i la guela que fuma,no sera que sobra algun çero a la detra,perque en la foto contant al de la camara son 6 i el cago,en fi com dius tú Mare meua.

Anònim ha dit...

Hola, Emili, el del diari, crec que no hi era, en quant a la "guela" que fuma no la vec en les fotos, Ah, pot ser que siga la que está darrere de la cámera.
De tota manera lo que pareix cassualitat es que hi aparega l´informació a tres díes de GATA.
Menys mal que avuí en el día SPORT ve lo de l´Aplec de la Coordinadora, che, quin fallo, vull dir el Aplec de L´Agrupació.

Una abraçada i es vegem a Gata.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES