dimecres, 20 de gener del 2010

VIII Assemblea de Penyes el dissabte 23 de gener a València

Benvolguts companys i companyes penyistes:

Us comuniquem que dissabte 23 de gener, a les 10’30 h en primera convocatòria i 11’00 h en segona, celebrarem l’Assemblea General d’inici d’any de l’Agrupació General de Penyes de les Comarques de València i Marina Alta.

El lloc serà el centre cultural Octubre, en el carrer Sant Ferran 12 de València. Cal esmentar que la Penya organitzadora i amfitriona és la de Ciutat Jardí - El Cabanyal, la qual organitzarà un esmorzar al seu local, carrer Floresta 20 i, posteriorment a l’Assemblea, un dinar en lloc que informaran en la mateixa Assemblea.

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Benvinguda de part del President Penya amfitriona i del representant d’ACPV.
  2. Acceptació acta anterior i presentació del nou Secretari de l’Agrupació.
  3. Situació actual signatures TV sense Fronteres
  4. Informe del President de l’Agrupació General de Penyes. Presentació equip de F-7 de xiquets per al Gàmper 2010. Presentació Aplec 2010 Gata de Gorgos.
  5. Informe del Delegat del CCP.
  6. Presentació del Projecte de Penyes del FC Barcelona 2010- 2016, a càrrec d’Antoni Guil (portaveu del CCP barcelonistes)
  7. Presentació precandidatura eleccions del FC Barcelona.
  8. Torn obert de paraula

Cal esmentar que hem endarrerit aquesta comunicació per poder confirmar el punt 7 de la convocatòria. A hores d’ara encara no s’ha tancat encara la presència de qualsevol precandidatura. Quan coneguem el nom del precandidat us ho notificarem.

Al final de l’acte hi haurà un dinar de germanor per celebrar l’any nou.

--------

Des de la Penya Ciutat Jardí - El Cabanyal, organitzadora de la propera Assemblea de dissabte, el seu President, Angel Murcia, em comunica que aquell que vullga acudir a esmorçar a la seu de la Penya, situada al carrer Floresta 25 de València, que serà ben rebut a partir de les 9.00 hores, per donar prou temps a esmorçar i desprès anar cap a l'edifici Octubre, al carrer Sant Ferran 12, per començar l'Assamblea a l'hora acordada. Recordem, primera convocatòria a les 10.30 hores i segona convocatòria a les 11.00 hores.
Igualment, comunicar-vos que el dinar posterior a l'Assemblea, tindrà lloc a la Cafetería Restaurant "ZODIAC", situada a la "Avenida de la Plata 79 de València (a prop del pavelló de la Fonteta de Sant Lluís, on a partir de les 18.00h el Regal Barça jugarà contra el Power Electronics València Bàsquet, per aquells que encara tingau ocassió d'anar a vore'l, estareu be a prop).
El menú del mateix, que tindrà un preu de 20€, consistirà de:

Amanida de Brots Tendres amb fruits secs; Croquetes Casolanes; Calamars Romana; Entremesos especials.
ARRÒS A BANDA
Postres; Parfait de nous caramelitzades.
Celler: Vins, refrescos, Cervesa, etc..
Cafè i gotes de licor

D'altra banda, i parlant ja de l'Assemblea, i en referència al punt 7, Presentació precandidatura eleccions del FC Barcelona, comunicar-vos que tindrem la companyía del senyor En Jaume Ferrer i Graupera, Vicepresident - Àrea patrimoni i directiu responsable de la secció d'handbol del FC Barcelona, que ens expossarà la seva proposta de candidatura a la presidència del FCB.

Sense més, esperant trobar-vos el dissabte, rebeu una salutació.

Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"

President