dissabte, 30 de gener del 2010

Pb La Safor i la Pb d'Enguera: viatge al Barça-Getafe, 6 de febrer

La Pb La Safor informa que aquest partit s'organitzaria només en cas que siga dissabte. Cas de ser diumenge, les mateixes visites i els mateixos preus es traslladarien per al dia del Racing.
La Pb d'Enguera com bé ens informa el secretari de la Penya, Paco Santonja també han organitzat un bus per assistir al partit contra el Getafe del 6 de febrer.




foto: ©www.fcbarcelona.com

Pb La Safor: DISSABTE 6 DE FEBRER DE 2010.

7’00 h Eixida des de l’estació d’autobusos de Gandia

11’30 h Visita caves De Muller i degustació amb 5 tipus diferents de vins . Aquestes bodegues són famoses històricament per haver servit al Vaticà el seu “vi de missa”, el qual també degustarem.

14’30 h. Dinar al buffet lliure d’Altafulla, lloc amb molta anomenada que és destí de camioners i viatjants que passen per la zona. Podeu escollir una gran quantitat de menjar fred i calent fet a l’instant. Com que estem en temporada també es farà la famosa calçotada dins del preu del buffet. Seria “calçotada lliure”. En el preu entra també la beguda (vi de la casa, gaseosa o refresc).

En acabar de dinar eixida cap a Barcelona, on tindreu temps per visitar la botiga, el museu, les instal·lacions accessibles, etc, abans del partit de lliga que enfrontarà al FC BARCELONA- GETAFE CF

Finalitzat el partit, tornada cap a casa.

I què creieu que pot costar tot?

Els socis de la PB la Safor , dels col·lectius de la Fundació Jaume I de la Safor i els companys socis d’altres penyes, tindran l’abusiu preu de 45 euros on s’inclou entrada al partit, visita i degustació de vins i viatge. Si a més vol dinar al buffet, el preu total seria de 55 euros.

Els no socis? Jo els diria: A què espereu a fer-vos socis d’una penya barcelonista o de la Fundació- Casal Jaume I de la Safor? Si ni així els convencem, pagarien 75 euros amb el dinar inclós.

Què passa amb les penyes que volen venir però que l’entrada ja se la treuen ells en les seves respectives seus? Molt fàcil! En tal cas, pagarien 36 euros per persona amb el dinar inclòs.

I si el partit és diumenge? En tal cas ho ajornaríem per al dia del Racing, el qual serà, amb quasi tota seguretat el dissabte 20 de febrer; respectant els mateixos preus!

La Pb d'Enguera com bé ens informa el secretari de la Penya, Paco Santonja també han organitzat un bus per assistir al partit contra el Getafe del 6 de febrer.