dimecres, 27 de gener del 2010

La VIII Assemblea General de Penyes del 23 de gener

L'Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta, organitzaren el passat dissabte 23, la seva VIII Assemblea General de Penyes al Centre de Cultura Contemporànea Octubre, seu d'Acció Cultural del País Valencià.
L'acte va estar presidit pel Delegat del Consell Consultiu de Penyes del FCB de València i Marina Alta, Salvador Torres, i del President de l'Agrupació de Penyes, Juan Magraner, i on la penya amfitriona, la PB Ciutat Jardí-el Cabanyal, va ser representada pel seu President Ángel Murcia.
Cal destacar, la recepció de benvinguda a les Penyes per part d'ACPV, que va estar a càrrec d'En Isidre Crespo, Director del Centre Carles Salvador, que va fer arrencar més d'un somriure als assistents amb les seves paraules.
A l'Assemblea, van estar presents membres de les Penyes de Gata de Gorgos, la Safor, Alzira i Comarca, Ontinyent, Camp de Túria Benissanó, Pedreguer, Massanassa, Burjassot, Alcàsser, La Costera-Canals, Oliva, Ciutat Jardí-el Cabanyal, Sant Marcel·lí, Rahal, el Perelló, l'Eliana, Llíria, Almussafes, Albalat de la Ribera i el Paler-Alfarp.
A l'ordre del día, es tractaren temes com la situació actual de la Campanya TV Sense Fronteres, on es recordà el volum recollit, més de 300.000 signatures, i la data final per entregar a ACPV els plegs de les signatures, que serà el día 1 de març; la presentació de l'equip de Futbol 7 que representarà les Penyes al Torneig Joan Gamper, a càrrec de la Penya Barcelonista d'Alzira i Comarca, que va ser l'única que ho va sol·licitar a dintre del plaç establert;el proper Aplec de Penyes a Gata de Gorgos, on el President de la Penya de Gata, Pep Ginesta, ens va comentar com estàn pensant en planificar l'acte que es realitzarà cap al maig o abril;la presentació del Projecte de Penyes del FCB 2010-2016 creat pel Consell Consultiu, a càrrec d'En Antoni Guil, portaveu del Consell Consultiu i Delegat del Vallès Oriental, que va estar acompanyat per Pere Mentruit, Delegat del Consell Consultiu de Ponent Nord.
També, comptarem amb la presència d'En Jaume Ferrer, precandidat a la presidència del FCBarcelona, que va obrir el seu cicle d'encontres amb les Penyes Barcelonistes acompanyat d'alguns membres de la seva candidatura com En Jacint Borràs, Carles Ayats i Jordi Orriols, i on va exposar les principals línies del seu projecte als representants de les Penyes així com les accions d'actuació que es durán a terme per potenciar les relacions entre aquestes i l'entitat. "Volem continuar fent barcelonisme per seguir potenciant la imatge del nostre club i per això li proposem al soci ia tots els barcelonistes fer-ho amb responsabilitat, discreció i eficàcia", va destacar Ferrer. El precandidat va tornar a incidir en "el nostre compromís amb el moviment penyístic".
Tot seguit, penyístes, precandidat i acompanyants, es van desplaçar fins el Restaurant Zodia, a "l'Avinguda de la Plata", per acabar el día amb un dinar de germanor organitzat per la penya amfitriona, a la que hi hà que felicitar per la seva dispossició.

** L'Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta, vol agrair a Acció Cultural del País Valencià, la seva col·laboració en la cessió del Centre de Cultura Contemporànea Octubre, per a l'organització d'aquesta VIII Assemblea General de Penyes. **