dijous, 16 d’abril del 2009

PREGUNTES al DELEGAT

Hem obert un apartat on podràs formular totes les preguntes, dubtes o suggeriments al Delegat del Consell Consultiu del FCB, el senyor Salva Torres. Escriu tot allò que li vulgues preguntar clickant al text roig de la columna dreta.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan es sabrà alguna cosa de les activitats (dinar, concerts...) que es faran el dia de la final de Copa?
Cristian Puig
Pb de la Valldigna

Salva Torres ha dit...

Aquesta setmana m'entrevistaré amb la persona que coordina tot el que fa referència a la final de Copa. Quan sàpiga alguna cosa ho comunicaré

Anònim ha dit...

M´ha dit un pardalet que s'estan fent gestions per a aconseguir per a cada una de les Penyes que van sol·licitar entrades pel conducte reglamentari i en el temps correcte, una quarta entrada per a la Final de Copa.
Se sap alguna cosa al respecte d'això, el dic perquè almenys en la meua Penya anem a fer un sorteig per a adjudicar-les i ens agradaria tindre-ho clar.
Salutacions cordials i enhorabona a tu i a la recent nascuda Agrupació de Penyes pel magnífic acte del Dissabte passat a València per la defensa de les Televisions sense fronteres. Un 10 en organització, va ser un acte molt emotiu com no es recordaba per aquestes terres.

PEP FOLCH.- PRESIDENT DE LA PENYA BARCELONISTA D´ALMUSSAFES

Anònim ha dit...

Gràcies Folch per aquestes amables paraules. No parem de pressionar a la directiva per a que concedeixi la quarta entrada com a zona amfitriona. però la cosa està molt malament, cada cop hi ha més incidències i a veure si en sobren unes quantes. Tampoc estic d'acord amb el repartiment, crec que aquest ha d'anar a càrrec del Delegat i aquest comunicar al club quines penyes tenen més o menys vida. Una penya que només tinga la flama encesa del president i no tinga ni local ni socis no deu tindre les mateixes entrades que altres d'alt grau d'activitat. I així ho he fet notar des del principi (i prous problemes que m'ha ocasionat). Però també cal comprendre que quan es va passar a la final el Consell Consultiu estava en procés electoral i segurament això ha obligat el club a fer un repartiment sense més informació que l'oficialitat o no de les penyes. A la Safor, per exemple hem fet un sorteig d'ordre de llista. És a dir, hem sortejat de l'1 al 25 i segons les entrades que donen les rebran els primers d'aquesta llista (si donen tres entrades, els tres primers de la llista), d'aquesta forma hem acabat amb la tensió existent.

benicasim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hola salva..aquest any ni habra tambe trofeu de futbol7 de penyes del barça?¿ja se sap algo? graçies

carlo ferraro(penya l´paler alginet) integrant del equip campio del any passat(penya barcelonista d´ alzira)

FORÇA BARÇA

Salva Torres ha dit...

Sí, encara que encara no ens hem posat al tema. De la nostra zona participarà la penya d'Alzira, la campiona! ja us enviarem informació quan tinguem coses en ferm. Gràcies i salutacions campió!!!

Vox ha dit...

Bones,

Som dos membres de la Penya blaugrana de solsona que baixem a Valencia per la final de copa sense entrada.

Les pantalles de la fan zone no faran el partit.

Hi ha algun lloc on podem veure el partit ja sigui o no reservant?

moltes Gracies

Joan
jcasalspu@gmail.com

Agrupació Penyes ha dit...

Hola Joan,
ja tens contestat el mail que també ens has enviat, i a la pàgina principal de notícies tens totes les dades i horaris per poder gaudir del partit a valència a la Penya Ciutat Jardí- El Cabanyal. Pots parlar amb el President de la Penya organitzadora si voleu reservar per la paella.
salut i ens veiem a València.

Quim ha dit...

Hola,estaré de vacances a la capital desde el proper dia 1 i voldría saber l'adreça de la penya blaugrana mes propera al carrer Bon Ordre per poder veure el partit de champions en bona companyia,jo soc penyista a Blanes i agraïria l'informació.
Merci.

Unknown ha dit...

En lloc de publicar tant d'acte particular de penya que a pocs penyistes interessa excepte als de la pròpia penya i poc més, no seria millor publicar amb antel·lació les Assemblees de la Federació, amb l'ordre del dia, lloc, hora, etc.?

L'Assemblea passada em vaig enterar tard i la propera crec que és este dissabte que ve, però poc més...

Gràcies.


Salutacions i Visca el Barça.
Juan Carlos Ureña

Sin ánimo de lucro ha dit...

Bona tarda, hem posso en contacté amb tots vosaltres,per ferse saber que he possat en subasta una samarreta oficial Nike del Barça,amb el número 10 de Messi a l'espatlla i las signaturas dels 15 jugadors al devant al portal de subastas eBay ,categoría de coleccionisme esportiu,esta signada x quince jugadords del F.C.Barcelona del 2014, Nova a estrenar,el que es tregui de la venta anira a parar a la asociació Astrade de Murcia,que ayuda a las familias que tenen fills amb autisme,
Prego que correu la veu entre las penyas a fi de aconseguir el máxim de diners per la asociació.
Moltas gracias i Visca el Barça.
Joaquim Saun Requena.