dilluns, 27 d’abril del 2009

Èxit Total en l'acte "Televisió sense fronteres"


L'acte previst pel dissabte 25 d'abril va ser un total èxit d'assistència i d'organització. El nostre Delegat Salva Torres va ser un perfecte amfitrió, conjuntament amb Toni Gisbert d'ACPV, davant tota la plana major de la directiva del FCB, encapçalada pel President Joan Laporta. L'acte va tenir lloc al Centre Octubre de València davant de quasi un centenar de penyistes.

L'acte va transcòrrer segons es va preveure, amb la benviguda de Salva Torres per part de l'Agrupació Genereal de Penyes Barcelonistes de les comarques de València i Marina Alta, i Eliseu Climent per part d'Acció Cultural del País Valencià. A continuació Toni Gisbert va presentar "Televisió sense fronteres", repartint el triptic on estan inscrites totes les personalitats que signen i recolzen aquesta campanya, i també els fulls on s'hauran d'inscriure els fedatàris per aconseguir les signatures de recolzament de "Televisió sense fronteres". Mentre Toni Gisbert presentava l'acte a tots els congregats al saló d'actes, van fer acte de presència la gran majoria dels membres de la Junta directiva del FCB, on van ser presentats i aclamats un a un.

Mentre es feia el torn de precs i preguntes va arribar el moment més esperat per tots els presents a la sala, l'arriba del President del FCB Joan Laporta. El nostre President va ser rebut amb una calorosa i gran ovació per part de totes les Penyes. Joan Laporta va rebre regals per part d'ACPV, així com també de la Pb de Llíria. Joan Laporta i Eliseu Climent, dues de les personalitats que s'adereixen a la campanya "Televisió sense fronteres" van refrendar el seu recolzament, així com van demostrar la seva gran amistad.

A continuació Salva Torres i Toni Gisbert es van unir a la taula, i van procedir a un torn de precs i preguntes al President per part de les Penyes allà presents. Joan Laporta es va sentir com a casa i ens va demostrar una proximitat total amb molta simpatia, responent a cadascuna de les preguntes i fent gala del seu saber estar. Al finalitzar l'acte Laporta va accedir a signar i fer-se fotografies amb tots els penyistes presents.

El punt de cloenda d'un dia tan especial per les Penyes de l'Agrupació va ser un dinar de germanor al mateix Centre Octubre, on vam degustar uns plats típics valencians, on l'arròs en crosta va ser el principal. Finalment tota la gent es va acomiadar els uns dels altres demostrant la gran unió que impera ara mateix entre totes les Penyes de les comarques de València i Marina Alta.
La notícia també al web del FCB

1 comentari:

XAVI P.B DE CARLET ha dit...

La veritat que xapò per el día que pasarem. Ara sols falta que es culmine i la gent es faga fedataria per a poder recollir el matjor nombre de firmes i dúna vegada es pose fi a una actuació dictatorial. Tot el mon te dret a triar 1 opció i avui en dia aixó no es pot prohibir.
Força Barça i Força la lliberta per a poder escogir.