dimarts, 17 d’abril del 2012

XIé aniversari de la PB Rahal

La PENYA BLAUGRANA RAHAL comunica que el pròxim Divendres 27 d'Abril celebrarà un sopar en commemoració del nostre XI Aniversari de la fundació de la Penya, oficialitzada el 21 d'Abril del 2001. Aquesta vegada ho celebrarem d'una forma més familiar amb un sopar al local de la penya (C/ Pérez Galdós s/n, Real).

El sopar no coincideix amb cap partit del nostre equip, i així l'aniversari s'allargarà el que cada un crega convenient. A la pantalla de la penya s'oferirà un partit històric del Barça. El menú és el següent:

-Papes i Olives en sosa.

-Amanides de Tomata i Ceba del terreny.

-Braves

-Torrada d'Embotit i Txulles o Paella Nocturna (depenent del número d'assistents es farà un menjar o l'altre).

-Café i Cava.

El preu és de 5€, i s'inclou tot... des de la casalleta d'abans de sopar fins als cubates.

Si alguna penya ens vol acompanyar en aquesta celebració serà benvinguda amb el braços oberts, i convidarem al primer penyista de cada penya que ho celebre amb nosaltres. És a dir, que si sou d'altra penya i veniu no pagueu res, si sou dos persones pagueu com a una persona, si sou 3 pagueu 2...

Hi hauran diversos sortejos; en exclusiva per a penyistes de la PB Rahal, amb les quotes al dia, es sortejarà el dret a comprar una entrada de les que disposa la penya per a la Final de la Copa del Rei i també es sortejarà una camiseta oficial del primer equip (l'agraciat podrà el·legir talla i primer o segon equipament). I per a tots els assistents al sopar es sortejaran articles blaugranes (camiseta d'entrenament, llibreta, taça...), a més ningú se n'anirà de buit.

Vos esperem!

Es imprescindible apuntar-se abans, l'últim dia per fer-ho serà el 25: Xavi 687836848, Raül 652945291.