dilluns, 16 d’abril del 2012

Èxit total del IX Aplec d'Ondara i Pedreguer, la notícia al Web del Club

La notícia del IX Aplec de Penyes d'Ondara i Pedreguer vista pel web del FCB:

"Les penyes d’Ondara i Pedreguer van organitzar aquest divendres una sèrie d’actes a la Comunitat Valenciana. Així, en la prèvia del duel de Lliga entre ‘granotes’ i culers, 33 penyes representades van assistir a les cerimònies organitzades a la capital del Túria.

La trobada va començar a la seu de la penya de Pedreguer, on aproximadament 130 barcelonistes van gaudir d’un aperitiu abans de fer una cercavila fins a l’Ajuntament, on es van sumar gairebé 300 persones. Un cop allà, es va dur a terme la recepció oficial de la IX Trobada de Penyes de València i la Marina Alta.

A l’acte hi va assistir Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social; Robert Fernández, representant de l’Associació Barça Jugadors; Migueli, exjugador i actual assessor de la Junta Directiva del FC Barcelona, i Salvador Torres, de la PB La Safor, actuant com a delegat del Consell Consultiu de Penyes de les comarques de València.

Sopar de gala final

Després de la recepció a l’Ajuntament, la Trobada va continuar a Ondara, on primerament es va brindar amb cava al local social de la penya. Tot seguit, es va celebrar un sopar en el qual van assistir més 300 persones.

Els parlaments van posar el punt final a un divendres intens i reeixit. Els discursos dels presidents de les penyes d’Ondara i Pedreguer, de Pau Vilanova, i finalment de l’alcalde de la localitat, Ximo Ferrando Soler, van tancar els actes del IX Aplec de Penyes de València i la Marina Alta."

*Text del web de FCB **foto diari Sport