dilluns, 6 de juny del 2011

COMUNICAT DE SANG CULÉ. Les seccions no es toquen!

Sang Culé * Cor Català, grup d´animació independentista i d´esquerres, del FCBarcelona, que enguany celebra el seu 20è Aniversari, manifesta la seva preocupació i la seva disconformitat a la retallada que es volen fer a les seccions tan professionals com no professionals del nostre club. Si el BARÇA, és més que un club, és a part pel que representa, per la seva gran quantitat de seccions, que setmana rere setmana suen la samarreta i llueixen els colors blaugranes arreu del món.
Entenem, que estem en una GREU Crisi econòmica, que afecta a totes i a tots, però, després d´haver guanyat la Quarta Champions, d´haver signat un acord millonari amb Qatar Foundation, considerem que ÉS EL MOMENT PER SEGUIR APOSTANT PER TOTES LES SECCIONS DEL NOSTRE CLUB, i buscar les fòrmules perque puguin arribar a no ser deficitàries. A més a més cal tenir present, que el pressupost de les seccions és un percentatge minúiscul del pressupost del nostre club.
Des del nostre col·lectiu seguirem defensant i animant, en la mesura del possible, a totes les seccions del FCBARCELONA.
Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca les Seccions!!!
SANG CULÉ * COR CATALÀ

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Emili diu, si escriure opinions donés punts segur que ens ària falta més espai, però com que no dóna punts ni un sol comentari al tema que crec que és important, hem de unir-nos més que mai perquè això no passi, la penya de Albalat es posa al servei de SAC CULÉ COR CATALA perquè compten amb ella perquè totes les accions vulguin emprendre els abonarem

Cristian (Penya Vallbarça) ha dit...

Des de la Valldigna donem suport al comunicat de Sang Culé, així com també dels 3 candidats Ferrer, Ingla i Benedito, on també fan menció a la no supressió de les seccions. Hem de fer força ara abans de lamentar-ho més endavant!
Cristian

PEPPRESIDENT ha dit...

Perdó, no m'havia adonat.

Sense entrar a debatre amb profunditat el fons de l'assumpte, per descomptat les formes que ha elegit la Directiva no han sigut les correctes. Des de la Penya d'Almussafes, recolzarem totes les inciatives que es proposen para, a poder ser, recapaciten en les decisions adoptades en contra de les seccions NO PROFESSIONALS del Barça.

Ara bé, ficada de pota, al meu entendre la carta de Ferrer, Ingla i Benedito, ja no s'acorden quan es tancaven seccions estant ells en la Directiva.

Per cert, estic amb l¨Emili que hauríem de comentar més els assumptes de la Web ( encara que no donen punts a les Penyes ).

Bessets, Emili, no és SAC CULE,
( saco culé ), sinó SANG CULE.

Apunteu-me un punt.

PEP FOLCH D´ALMUSSAFES

PEPPRESIDENT ha dit...

La Directiva ha donat explicacions del déficit de les seccions. 43 milions d´Euros anuals, pero hi ha trampa. Solament 3 milions son de les seccions NO PROFESIONALS i que son les que van a pagar " el pato".
En pareix injust.
PEP-ALMUSSAFES