dissabte, 4 de juny del 2011

Activitats a la PB l'Eliana: Bàsquet, Supercopa, etc.


Comunicació que ens arriba de la PB L'Eliana:
"Després de les emocions que varem viure ara fa una setmana a Wembley, la Penya Barcelonista L'Eliana no atura la seua activitat.
La setmana vivent comença la final de la ACB, que enfrontarà el nostre BARÇA amb el Bilbao Basket. Pendents de les dates oficials, dir-vos que la penya l'Eliana muntarà viatge per veure els dos partits al Palau Blaugrana.
També comentar-vos que la nostra penya restarà oberta per a tots aquells que estigueu pel Camp de Túria i us vinga de gust veure els partits acompanyats de culers.
D'altra banda, ja hem començat a organitzar el viatge a Mónaco, per veure la final de la Supercopa d'Europa, que enfrontarà el BARÇA amb el Porto, el proper 26 d'agost. Ja tenim l'hotel a Niça, que és el Premiere Class - Promenade des Anglais, davant de la platja de Niça. El preu de l'habitació és de 32€ per persona i nit (farem 2 nits). A banda de la final, veurem un partit de la lliga francesa (Marsella o Montpellier) o be de la lliga italiana (Genoa o Sampdoria). En ambdos casos l'entrada no costarà més de 18 €. Aquesta excursió comptarà amb un dinar de germanor amb penyes barcelonistes de la zona.
Diumenge al matí anirem tornant amb el mini-bus cap a València.
Aquells que estigueu interessats en algun dels desplaçaments que organitzem, us podeu posar en contacte amb Carles (telf. 600500185)
Una abraçada a tots i ENDAVANT BARÇA!"