dilluns, 16 de maig del 2011

VIATGE A WEMBLEY- FINAL COPA D’EUROPA 2011

Dues opcions per viatjar amb l'Agrupació:
VIATGE EN AVIÓ:
La sortida, està programada amb vol xàrter directe pel dissabte 28 de maig al matí, preferiblement prou d'hora, al voltant de les 08.00 hores si és viable, ja que ens agradaría estar ben prompte a Londres, allà cap a mig matí, per evitar qualsevol incident. Una vegada a Londres, ens recolliríen els autocars per traslladar-nos a l'estadi de Wembley, i un cop al destí, cadascú serà lliure de passar el dia com millor li convinga. Al viatge s'incluo el vol xàrter, els desplaçaments en autocar des de l'aeroport londinenc-estadi-aeroport, les taxes aeroportuáries, l'assegurança de viatge i l'I.V.A. Recordeu que el preu definitiu sempre estarà lligat a les places finals ocupades, quant més passatgers sempre ens resultarà més barat; penseu que del preu que ara
parlem serà així si omplim l'avió; si no omplim totes les places sempre ens resultarà més car.
En l’avió se sortejaran entre els assistents un nombre de places gratuïtes
Tornada després del partit.
Preu al voltant dels 490 euros (pot variar 10€ amunt o avall, si és més hi hauría que pagar la diferència, i si és menys es tornarien els diners).

AUTOCAR:
Aquells que tenim por a volar hem organitzat el viatge següent:

1. Divendres 27 de maig a les 6’00 h eixida des de l’Estació de RENFE de Xeraco amb un autocar que tindrà un màxim de 35 ocupants. N’hi haurà una parada per recollir penyistes en un punt al voltant de València que ja especificarem. El motiu de l’eixida des de Xeraco és perquè en aquell indret n’hi ha molts llocs per aparcar els cotxes gratuïtament.
2. Dissabte 27 de maig, de bon matí i via ferri Calais- Dover, arribada a Wembley.
3. Visita lliure tot el dia per Londres.
4. 20’45 h.- Partit de la final de la Champions FC Barcelona- Manchester U.
5. Després del partit tornada cap a casa i arribada a Xeraco la nit de diumenge a dilluns.
Preu: 200 euros
Recomanacions:
Reserva plaça Salva Torres 607 44 15 25
Porteu un coixí, manteta, paraigües, xandall per l'autocar, collaret d’autocar, begudes, menjar,
banderes del Barça i molta positivitat en passar-ho bé i en la victòria del Barça.
A l’autocar n’hi haurà begudes i altres per anar fent boca pel camí.
L’autocar té una capacitat de 55 places però només en viatjarem un màxim de 35, per motius evidents de comoditat.

He d’advertir-vos que alguns penyistes m’han comunicat que han preferit viatjar pel seu compte en vols regulars des d’Alacant que no poden assegurar tot el paquet nostre, però que resulten més econòmics. També m’han informat que ells mateixos s’ho solucionaran per arribar des de l’aeroport d’arribada fins l’estadi i a l’inrevés després d’acabar el partit. La directiva de l’Agrupació ho compren perfectament però no pot responsabilitzar-se d’un desplaçament massiu en aquestes condicions.
Amb la qual cosa, el problema és que no tenim la seguretat ara mateix d’omplir les 115 places de l’avió de València, per tant si dimecres 18 de maig no tenim un total de 80- 90 inscrits, el viatge s’anul·laria.
Per mostrar la vostra intenció de fer la inscripció poseu-vos en contacte amb l’Ivan 615 92 88 67 o amb Josep Folch 626 31 43 67. Però no féu encara cap ingrés fins verificar que l’avió eixirà.
Cas que l’avió no s’organitzés, telefoneu-me perquè vos buscaria altres alternatives que ara mateix estic valorant (zones penyístiques veïnes o altres).
Si teniu algun dubte em truqueu.