dimarts, 24 de maig del 2011

Prevenció del volcà islandés

Benvolguts companys, donat que l'autocar que organitzem des de l'Agrupació està quasi al complet de les 35-37 places acordades i que no n'admetrem cap més, em veig en l'obligació d'informar-vos que aquells que aneu en avió i si per desgràcia es tanquen els vols el divendres, podeu enviar-me ja el nom cognoms i núm. de DNI per tal de tindre preparat un autocar d'emergència que sortís de Gandia el mateix divendres abans de migdia per arribar dissabte a migdia a Londres i tornar després del partit. És una mesura només preventiva i esperem que no la posem en marxa, però hem d'estar preparats per tal que, donat el cas, no us veieu amb la frustració de tindre l'entrada a la ma i no poder viatjar.
A hores d'ara Viajes Halcon ha tancat ja els autocars i la zona de Tarragona i de Lleida els tenen plens. Castelló no fa autocars i desconec què fa Alacant.
El preu de l'autocar seria el mateix, 200 euros i només viatjaria amb un mínim de 30 persones i un total de 55 persones.
El fet de donar nom i cognoms i DNI's no obliga a res només és una mesura preventiva ja que cas que es tirés endavant hauríem de còrrer molt i passar aquestes dades als ferris Calais-Dover. Recordeu que els lloguers de furgonetes no deixen passar a les illes.
Esperem que no hagem de fer res i que tot siga una falsa alarma.
Molta sort i estic a la vostra disposició
Gràcies
Salva Torres
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona