dissabte, 19 de febrer del 2011

L'AGRUPACIÓ DE PENYES BARCELONISTES DE LES COMARQUES DE VALÈNCIA I MARINA ALTA AMB LES EMISSIONS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ!

Amb motiu del tancament de les emissions de la Televisió de Catalunya al País Valencià, decisió pressa per Acció Cultural del País Valencià després d'estar sotmés de nou a noves multes per part del govern valencià, i amb la conseqüència inmediata de la disminució de l'oferta audiovisual en la nostra llengua o de la lliure elecció de cada ciutadà a elegir els seus propis medis informatius entre d'altres,
des de l'Agrupació de Penyes de les Comarques de València i La Marina Alta, encapsalada pel seu President, "Ivan" Magraner i pel Delegat del Consell Consultiu, en Salva Torres,
manifestem el nostre rebuig al cessament de les emisions de TV3 al País Valencià, i recolzem un cop més a Acció Cultural del País Valencià amb motiu d'aquesta lluita, com ja van fer les nostres penyes amb la recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular "Televisió Sense Fronteres".
Així doncs, amb aquest tancament d'emissions de tots els canals de TV3, les nostres penyes es veuran implicades a deixar de seguir els partis del FCBarcelona per aquesta cadena, tant els de l'equip de futbol, o de bàsquet o de qualsevol altra secció esportiva del Club, com ho han pogut fer durant els darres 26 anys on TV3 s'ha pogut veure a qualsevol seu de les nostres penyes i on era motiu de trobada per part de tots els barcelonistes.
Igualment, informar-vos que, amb solidaritat amb ACPV, la web de l'Agrupció romandrà sense activitat aquest cap de setmana, sumant-nos a la iniciativa espontània de suport a les emissions de TV3 al País Valèncià deixant blogs i webs sense senyal.

Salutacions!

Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
President
Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta

PD: L'Agrupació deixa sense funcionament el web fins la pròxima setmana. No es publicarà cap notícia amb solidaritat amb ACPV.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord amb el vostre comentari. Tots els barcelonistes al carrer cridant: Volem TV3! Prou de feixisme espanyol. Visca la terra, lliure

Xavi PB Rahal ha dit...

Les 4 últimes paraules del comentari de "pl" sobren. Deixa a entendre coses que en la web de l'Agrupació de Penyes BARCELONISTES sobren.

Anònim ha dit...

Des-de la penya d´Almussafes, total recolçament a totes les inciatives en aquestos temes.
La veritat es que ens esperen anys d´oscurantirme informatiu per a tots el barcelonistes del País Valencià.

PEP FOLCH
PRESIDENT DE LA PENYA D´ALMUSSAFES

emili ha dit...

Xavi,la web de l,Agrupació de Penys Barcelonistes,fins al jo i crec que aquest és el fi de la pàgina està feta per a que cadascú s,expressi com ho cregui convenient, i no enval això que dius tú,que doná aentendre.....que cadascú entengui el que vuiga entendre,
i respecte que sobren les cuatre ultimes paraules del comentari de PL,no sé si ho diu Xavi o el President de la Penya Rahal perque de ser el darrer no ho entendria,és clar que aquesta es la meva opinió.Salutasions

Cristian ha dit...

Jo crec que els comentaris a les notícies i la web de l'Agrupació en general, està per expresar les opinions de cadascú, i com ja s'ha dit en repetides ocasions, sense faltar el respecte a ningú. Aleshores veig correctes les opinions versades fins ara i no s'ha eliminat cap opinió. Això si, i ho continuarem diguent, signeu sempre amb un nom. En quant a la meva opinió personal estic amb pl (encara que li agrairia que signés amb un nom) i amb l'Emili, que el pensament és lliure.

PEPPRESIDENT ha dit...

Anem a veure, si pl no vol dir qui és, qui som nosaltres per a obligar-li a dir-ho, mentres no falte al respecte, crec jo que no hi sobra.

Després, que algú em diga como collons es fa per a que aparega el meu nom als missatges. Es veu que estic algo verd.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

PEPPRESIDENT ha dit...

Crec que ha estat una casualitat, però d´ara endavant soc PEPPRESIDENT, recordeu, D´Almussafes,

es vegem

Cristian ha dit...

Pep has de seleccionar Nom/URL i ahí has de posar el teu nom.
I estic amb tu Pep, i torne a repetir, mentre no es falte el respecte a ningú no s'esborrarà cap missatge, però també s'ha dit continuadament que hem de signar amb un nom, per a que després no hi hagen problemes per qualsevol comentari que es puga esborrar o no.
Salut.

emili ha dit...

PEPPRESIDENT aixo se anima,como en los viejos tiempos jajajajaja.............

Xavi PBRahal ha dit...

Visca la llibertat d'expressió i que cadascú expresse la seua opinió.
Emili: com a Xavi i com a President de Penya te dic que tant de bo fórem independents... pero com a Xavi i com a President de Penya estic en contra d'aconseguir les coses a través de la violència i per això no em pareix be que es parle de "Terra Lliure". "pl" ha ficat una coma entremig que fa que es puga interpretar el missatge, pero esta clar el que vol dir.
I supose que no cal explicar que va fer Terra Lliure, una organització armada independentista catalana, que va cometre més de dues-centes accions, que van provocar una víctima mortal el 1987 i desenes de ferits.
Obriu els ulls!!
Visca el Barça per dalt de tot!!!

Salva Torres ha dit...

A em passa com a Folch o el peppresident, a veure si es queda el meu nom. Soc Salva Torres. Crec, Xavi que no s'ha posat en cap moment Terra Lliure en majuscules sinó que diu visca la terra, lliure. Per tant crec que en cap moment s'ha d'entendre com apol·logia de res. Per tant és qüestió ortogràfica. I comprenc perfectament la teva apreciació per tant tampoc vull que ningú faci dobles intencions. Ara aveure si es queda... Que difícil ens ho poses Cristian!!!