dimecres, 16 de febrer del 2011

Més i millors entrades per a les Penyes al Camp Nou

El Departament de Penyes del FCB comunica:
"us informem que el Club ha posat a disposició de les penyes una oferta més extensa i variada d’entrades a través del web. Així, a partir del partit davant del Saragossa l’oferta s’ha ampliat a més de 100 boques, per la qual cosa es podran escollir les entrades en més d’un terç de l’estadi.
Us recordem que la compra per Internet permet la confirmació immediata de les entrades i la impressió des de casa de les mateixes. A més, amb la compra pel web es fa un descompte del 15% i no hi ha cap mena de despesa de gestió a partir de l’onzena entrada.
Per comprar entrades a través del web, només cal introduir la clau i el codi secret de la penya, i facilitar una targeta bancària per efectuar el pagament.
Salutacions cordials,
Departament de Penyes"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a mí no es operatiu aquest sistems, tens que estar dos díes davant l´ordenador per a comprar les entrades que es necessiten per a un desplaçament de penyes.

Aixó o que jo estic molt verd en aquestes ferramentes. No sé si hi ha penyes que compren les entrades per a un viatge per aquest sistema, m´agradaría ho expliquen, perqué a mí no mágrada gaire.

Salutacions
PEP FOLCH-ALMUSSAFES