divendres, 23 d’octubre del 2009

Increible!: Suplantació d'identitat a la Trobada Mundial de Penyes de Totana


Aquesta informació ens l'envien des de la Pb de Xàbia i va succeir a la Trobada Mundial de Penyes a Totana, real però a la vegada increible:
"La cosa va ser que la Penya de Xàbia es va acreditar pera asistir a la Trobada i quina va ser la nostra sorpresa que quan vam arribar allí, hi havia una altra Penya de Xàbia acreditda. Al principi vam pensar que havia estat una errada de l'organització de l'esdeveniment, però al final vam trobar al responsable. Era un home (de nom Vicent Vidal Bolufer), d´un poble veí que sense ser soci de ninguna penya i pensant-se que no asistiríem va aprofitar el nom de la nostra Penya per a acreditar-se.
Este correu és per a que aneu en compte si algú contacta amb vosaltres en nom d´alguna Penya, siga per al que siga, si no es fa pels conductes normals de comuncicació, confirmeu amb els representants de la Penya o amb Salva qui diu que és, si és o no és "PERSONA GRATA". Hi ha molt de pocavergonya per ahí.
Atentament la Penya Barcelonista de Xàbia"

Així que després d'aquest lamentable incident ocorregut a tota una Trobada Mundial de Penyes aneu en compte amb tot aquell que diu que representa a alguna Penya o Agrupació, coordinadora, col·lectiu, assossiació o el que siga. Hem d'anar amb peus de plom. Hi ha gent que vol representar coses que no són.