divendres, 23 d’octubre del 2009

Excursió a Xàbia el 8 de novembre




La Pb de Xàbia organitza el diumenge 8 de novembre un dia de germanor per als socis i tots el amics del F.C. Barcelona:
La jornada comença amb una excursió a la "COVA TALLÀ", es un paratge molt bonic i amb unes vistes espectaculars, des de dalt del Cap de Sant Antoni baixarem fins la cova, no és una ruta dificil.
L´hora d'eixida serà a les 8.30 des del local social de la Penya, i amb cotxes anirem fins al lloc de partida. L'esmorzar i la beguda de l´excursió se la portarà cadascú de casa. Recordeu de portar calçat adecuat.
Una vegada acabem l´excursió en dirigirem tots al local de la Penya on ens estarà esperant un impresionant "putxero". El preu per persona es 5€ per a els socis i 10€ pera els no socis. La beguda del dinar entra en el preu............. els cubates de després aniran a part.
Eixe dia creiem que es jugarà diumenge el partit contra el Mallorca, així que tots junts a la seu de la Penya seguirem el partit.
Per posar-se en contacte amb nosaltres, ja que necesitem confirmar l'assistència, a través del correu de la Penya o cridant als telefons 656608125 (Fernando), 608882017 (Mateo) i 635963884 (José).
Us esperem........FORÇA BARÇA!!!!