diumenge, 28 de juny del 2009

Celebració Xeraco


El passat dissabte dia 27 de Juny, es compliren les promeses que les dues persones afectades havien promés en el darrer sopar d'aniversari de la PB la Safor.
A les 19:00 hores començà la festa al camp de futbol de Xeraco, on es va disputar l´encontre entre la PB La Safor i un combinat de jugadors de vàries penyes. El resultat final va ser de 5 a 1 a favor de la PB La Safor.
Hi ha que donar-los les gràcies a tots els jugadors que disputaren l´encontre ja que havia que reconèixer que feia molta calor, i també donar les gràcies a la gran quantitat de gent que va presenciar el partit des de les grades.
Una vegada finalitzat l'encontre, es col·locaren dues cadires a la gespa, i els dos afectats L´Avi del Barça i el Delegat del Consell Consultiu de Penyes Salva Torres , van seure per a que les perruqueres començaren la seva tasca, afaitar la barba a l´avi i rapar el cabell a Salva. Una vegada complida la promesa, ens desplaçàrem a Gandia a sopar, on estava tot ja preparat al Lizarran del centre comercial plaça Major per a les quasi 50 persones que sopàrem. El sopar va estar molt bé, i allà tots junts passàrem una molt bona vetllada, plena de càntics i visionat DVD de les finals de la copa del rei, la Champions a Roma , així com altres muntatges de DVD.
Durant el sopar, es va fer un sorteig de diferents articles, tots relacionats amb el Barça. També es va fer entrega d'una placa conmemorativa enviada per el F.C.Barcelona al president de la PB Rahal de Reial de Montroi per la seva inaguració.
Una vegada acabat el sopar, ens acomiadàrem tots, desitjant a la gent que tinguen unes bones vacances i amb ganes de que torne aviat a començar una nova temporada.

Visça el Barça i Visça les penyes.
Podeu veure totes les fotos ací