dissabte, 13 de juny del 2009

Acte Celebració 3 Títols


La Junta directiva de la Agrupació de Penyes Barcelonistes i Marina Alta hem organtitzat per al proper dissabte dia 27 de Juny un parell d'activitats per a cel·lebrar el 3 títols aconseguits pel nostre equip el F.C. Barcelona.
La primera activitat, serà a les 19:00 hores al camp de futbol de Xeraco. Allí es disputarà un partit de futbol, entre la PB la Safor i una equip que farem de la resta de les penyes. Per a poder fer l'equip, necessitem que envieu a l'adreça de correu aikibarsa@yahoo.es, màxim fins el proper diumenge dia 21 de Juny , el nom del Jugador , la Penya d'on ve i la posició que juga al camp, ja que no ens coneguem futbolisticament, i així intentarem fer l´equip el més correctament possible. Tingueu en compte que som prou penyes, així que en principi, envieu els noms i de tots els que siguem, ja es passarà el llistat definitiu de jugadors. En principi, (Xavi Domènech) faré d'entrenador de l´equip i de l´únic que es tractarà és pasar una bona estona tots junts molt bé. Entengueu que som moltes penyes i segurament serem un fum de gent i tots no podrem estar o jugar molt poc cadascçu. El més important de vegades no és jugar, si no de fer tots junts suport i passar una bona jornada.
Una vegada acabe el partit, procedirem a que realitzen els 2 afectats, la promesa que digueren i que era que si el Barça guanyaba la Champions, L´avi del Barça s´afaitaria la barba i Salva Torres, es pelaria tot el cabell. Així que ja sabeu, agafeu tots les càmeres de fer fotos, perquè després d'uns quants anys que ja ho compliren una vegada , es tornarà a repetir la jugada i pot ser un moment històric en la història del barcelonisme i les penyes.
Després, tots junts anirem a sopar a un lloc que encara esta per concretar. Una vegada em pase Salva el lloc i preu del sopar ja us enviare un correu per a que confirmeu la gent que serem per a poder comunicar-ho al restaurant.

Be companys, ens vegem i com sempre m´agrada dir
FORÇA BARÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Xavi Domènech
Secretari de l´agrupació general de Penyes Barcelonistes i Marina Alta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El partit es de fútbol 7 o de fútbol 11, Els equipatjes van a càrrec de cadasqù.

Preguntes que fa PEP FOLCH que hi voldría jugar, encara que fora uns 5 o 10 minutets.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES

Anònim ha dit...

Bona Tarda Pepe:

Soc Xavi de Carlet. El partit es futbol 11, a un camp de gespa artificial. Sols has de dur les calçes i pantalons, les camises ja les portare jo totes iguals, pues ens les deixa Poldo d´alcasser.Si pots dugues algu mes de la teva penya. Ens Vegem.

Xavi