dimecres, 29 d’abril del 2009

Recollida entrades Final Copa del Rei


El FCB informa que les entrades que les penyes van demanar i que van ser assignades, passaran ja a ser cobrades a càrrec de la targeta bancària facilitada en el moment d'omplir la sol·licitut al web del club. En cas que no es puga liquidar el pagament amb la targeta facilitada es perdrà tot el dret de compra sobre les entrades sol·licitades.

Aquestes entrades es rebran per missatgeria personalitzada amb justificant de recepció al domicili indicat en el formulari de sol·licitud. La persona que signe el justificant de recepció serà la responsable del bon ús d’aquestes entrades. L’enviament tindrà un cost extra de 9€ pels enviaments dins de l’estat espanyol.

Teniu més informació clickant ací al web del FCB

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Eperem que siga prompte, ja que a día d´avuí encara no sabem ni el preu de les mateixes.
Estem tots expectants.

PEP FOLCH.- ALMUSSAFES

Cristian ha dit...

Les entrades cobrar-les ja les han cobrat. Almenys a nosaltres. El preu que ens han assignat són les de 65€. Esperem ara, a veure quan les rebrem.
Pb Valldigna - Vallbarça

Anònim ha dit...

Sí, a nosaltres també ens carregàren el 195,00 Euros de les 3 entrades, peró a día d´avuí encara no en tenim noticies de quant les rebrem.

Per cert, calcule que les enviaran per missatgería, amb la qual cosa encara faltarem les despesses del repartiment, es a dir 9 Euros.

PEP FOLCH

Cristian ha dit...

Quan algú reba les entrades que avise, així els altre que no les hagem rebut estarem al tanto. Havien dit que arribarien per missatgeria, i normalment això es prou ràpid.
Salut!

Anònim ha dit...

No m´en havia adonat del mitssage anterior. A la Penya d´Almussafes arribaren el passat 8 de Maig
PEP FOLCH-ALMUSSAFES

Cristian ha dit...

ok! També van passar divendres al matí però no hi era ningú a casa. Hui han passat i ja les tenim al nostre poder. Per cert, per veure en quina zona, nosaltres Sillas gol.

Anònim ha dit...

Penya d´Almussafes, també Sillas-Gol Nord, crec que tots estem al mateix lloc del camp.
Les entrades de socis fila 1.
Les entrades de la Penya, fila 4.

PEP-FOLCH