diumenge, 5 d’abril del 2009

Acta Assemblea General Benigànim 4 d'abril

Penyes Presents:
Benigànim, La Safor, Carlet, Almussafes, Albalat, Ontinyent, Ondara, Canals, Oliva, Massanassa, Reial de Montroi, Alcàsser, Montaverner, Torrent, La Xara, Benissa, El Paler, Ciutat Jardi, Font la Figuera, L´Olleria, Burjassot, San Marcelino i Llíria.

1er...Benvinguda a les Penyes a càrrec del President de la Penya de Benigànim, Rafa Garcia.
2on...Es guarda 1 minut de Silenci per la mort de Rudy Ventura.
3er...El regidor d'esports de l´Ajuntament de Benigànim David Llàcer, fa un parlament donant també la benvinguda, parla de la Penya de Benigànim i també del bon moment de joc del Barça.
4.... Parlament de Salva Torres. Dóna les gràcies a les penyes per la seua presència i pel suport mostrat en les darreres eleccions a delegat. Comenta que el primer que farà és demanar que es canvie la denominació actual de la Zona 20. A continuació presenta a tots els membres que formaran part de la nova Junta Directiva de l'Agrupació de Penyes Barcelonistes de València i Marina Alta.
5.....Durant la presentació dels membres de la Junta, l´Ivan es dirigeix a tots els presents dient que és una alegria per a ell veure tanta penya junta, que feia temps que no es veia tanta gent i que li agradaria que a partir d'ara fos sempre així.
6....Es parla de les entrades per a la final de la Copa del Rei, que estarà difícil que ens arriben més de dues entrades per penya, i també s'explica el nou procés de compra d'entrades a través d'internet. L'inici de peticions d'entrades per la final de Copa del Rei per les penyes serà a partir del dia 6 d'abril i fins el 13 d'abril. També es va mostrar com comprar entrades a través de la web del club i la possibilitat d’imprimir-les a casa.
7....Finalment es passa al torn de preguntes, i una vegada acabat, la gent que es queda anem a dinar, tots junts a un restaurant, on durant tot el dinar es parla del Barça i experiencies de tots els presents.