dilluns, 30 de gener del 2012

XIV ASSEMBLEA DE LA ZONA DE VALÈNCIA I MARINA ALTA: Homenatge a Pascual Ramírez i canvi de President en l'Agrupació de Penyes

El divendres 27 de gener en el centre multiusos- discoteca TEATRON de la localitat de Chella va tenir lloc l'Assemblea de penyes barcelonistes de la zona.
L'acte va començar a les 20'30 h amb la benvinguda a les penyes de part del nou president de la PB de Chella, Enrique Seguí i per part de l'alcalde de la localitat, Pablo Seguí Granero. Posteriorment el vicepresident de la zona interior sud, Jose Ramon Frances (PB Ontinyent) va conduir l'assemblea en absència del president Ivan Magraner.
Es va aprovar la participació de la PB d'Alzira com a equip representant de l'Agrupació en el trofeu Joan Gàmper de futbol 7 de nens. També es va presentar el VIII Aplec de Penyes que organitzaran conjuntament la PB Ondara i la PB Pedreguer al mes d'abril, coincidint amb el cap de setmana del partit de lliga entre el Llevant i el FC Barcelona.
Va prendre la paruala el Delegat Salva Torres, anunciant la renuncia al càrrec del fins aleshores president de l'Agrupació, Ivan Magraner, al qual va dedicar no poques paraules d'elogi i reconeixement a la seva tasca en un càrrec que deixa per motiu laborals.
Salva Torres, previa acord amb la junta de l'Agrupació, va proposar a l'Assemblea el nomenament de Miquel Gomis (PB Ondara) com a nou president de l'Agrupació, mesura que va ser acceptada per total unanimitat.
Va prendre la paraula Miquel Gomis qui, després d'assegurar que mantindria la mateixa linia engegada i que ha comportat la unitat de totes les penyes, va presentar la seva junta directiva formada per: quatre vicepresidents: Jose Ramon Francés de la PB d'Ontinyent (zona interior sud), Carles de Borja de la PB l'Eliana (zona nord), Pasqual Bernal de la PB d'Albalat (zona centre) i Francesc Ballester de la PB Pedreguer (zona Marina Alta- la Safor). Y tres secretaris Cristian Puig de la PB Valbarça, Xavier Radal de la PB Rahal i Joan Carles Ureña de la PB Pedreguer.
Al fina de l'Assemblea, en l'apartat de "torn obert de paraula" es va unir a la taula presidencial el directiu de l'Àrea Social Xavier Ilincheta, que va participar de totes les qüestions que es van tractar.
La nota anecdòtica va ser que una bona part de l'acte es va dur a terme a les fosques a causa d'una apagada general del fluid elèctric.
Finalitzada l'Assemblea, va haver-hi un descans de deu minuts per fer canvia a l'escenari i va començar l'emotiu homenatge a la figura de Pascual Ramírez Talon (president de la PB Chella que va faltar recentment a causa d'un càncer).
L'acte va començar amb la intervenció de la cantant local Nadia Fernandez que va dedicar una cançó a Pascual. Posteriorment prengueren la paraula el nou president de la penya, que va haver de interrompe el seu parlament a causa de l'emoció en reviure anècdotes històriques de Pascual. L'alcalde de la localitat va recordar la importància de Pascual com a ciutadà exemplar de Chella. Salva Torres va incidir en la seva família i els barcelonistes de Chella.
Finalment, el directiu Xavier Ilincheta va lamentar no haver pogut coneixer Pascual i va fer lliurament d'una samarreta signada de part de l'idol de Pascual, l'exjugador Tarzan Miqueli i una placa de part del club a la seva esposa Matilde i la seva filla Cristina.
Salva Torres també fa fer lliurament a la penya del quadre simbòlic del canvi de nom de la penya la qual passarà a denominar-se PB Pascual Ramirez de Chella.
Entre aplaudiments i més d'una llàgrima la nit va concloure amb un sopar en el mateix lloc per a 140 persones.
Em total van assistir 25 penyes de la zona i penyistes de la localitat.

Salva Torres i Domènech
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona
Zona 20: València i Marina Alta