divendres, 20 de gener del 2012

Citació XIV Assemblea de penyes barcelonistes València i Marina Alta

Benvolguts companys,
Mitjançant aquesta notificació us convoco a totes les penyes a l'Assemblea General que tindrà lloc a la localitat de Chella el divendres 27 de gener de 2012. El lloc serà l'espai muntifucional (també anomenada popularment com discoteca) TEATRON, a les 20'00 h en primera convocatòria i a les 20'30 en segona. L'ordre del dia serà el següent:
Benviguda de les autoritats (presència de l'alcalde de la població)
Aprovació acta anterior
Presentació equips del Gàmper de xiquets
Informació diversa del Delegat
Torn obert de paraula
Us recordo que l'Assemblea no és l'únic acte que es durà a terme ja que en finalitzar aquesta i, davant de directius del FCB i suposem que la presència de Miuel Bernardo Blanqueti, més conegut com Migueli, es realitzarà l'homenatge al fundador i president de la penya amfitriona, Pascual Ramírez Talon.
21'45 h- Actuacions musicals en viu dedicades a Pasqual i descobriment de la placa commemorativa on es procedirà al canvi de nom de la penya amfitriona.
22'30.- Sopar al mateix lloc
He de comunicar que donat que el sopar serà de càtering pregaríem que confirmessiu el nombre d'assistents al sopar al telefon 661855039 o al correu ikerdidak@gmail.com, el preu serà de 20 euros.
No cal que us recorde que aquesta assemblea serà un acte molt especial per totes les nostres penyes i per tots els barcelonistes de Chella, per l'emotivitat de l'homenatge a una persona que va fer del seu poble una seu barcelonista. Crec que el Pasqual mereixia que batim tots els rècords d'assistència a una assemblea.
En altre ordre de coses, recordar a les penyes que m'han enviat preinscripció per al trofeu Gamper de xiquets, que han de presentar-se davant de l'Assemblea a fi que comencem les negociacions sobre quin lloc de preferència ocuparan. Cas que una de les penyes no es presenti, perdria el dret a la participació inicial.
Ens veiem a Chella!
Una abraçada

Salva Torres i Domènech
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona
Zona 20: València i Marina Alta