divendres, 18 de març del 2011

Indignació de les Penyes

El FCBarcelona ha tractat molt malament les Penyes de les Comarques de València i Marina Alta en el repartiment d'entrades per la Final de Copa que es disputarà a Mestalla. El club ha assignat al total de les 55 penyes de la nostra zona que van sol·licitar entrades, un total de 110 entrades. En comparació amb altres zones considerades igualment importants com la nostra, quedem molt mal parats, ja que hi ha zones que rebran quasi 3 entrades per penya, el que significa que rebran una entrada més per Penya.
Per què ens tracta així el club? Tampoc ha tingut en compte que el partit es juga a Mestalla, és a dir a València?
Opineu i digueu la vostra.

9 comentaris:

Cristian (Penya Vallbarça) ha dit...

Té a veure que algunes zones hagen donat suport a uns candidats en les eleccions i altres s'hagen mantingut imparcials? Segurament hauran rebut la recompensa... qui sap....

PEPPRESIDENT ha dit...

Me pareis una caçicada com un campanar de gran. Está vist i comprobat que quant son candidats tot son bones intencions peró després, "si te he visto, no me acuerdo". Aixó vol dir que les penyes de Valencia, tindrán como a máxim dos entrades per a la Final de Copa. Vergonya.

Anònim ha dit...

Després de veure l'assignació, he adreçat una carta a jordi Cardoner, Pau Vilanova i el Síndic del penyista Ramon Termens referint-me al tema i sobretot posant en evidència que deixant de banda criteris, el tema és un defecte de forma per part del club en prendre el cens de penyistes del 2006 i no considerar que des d'aquella data València té 21 penyes més oficials entre les quals 10 de la zona d'Alacant que han passat a València. D'aquí la incongruència que a Alacant hi figurin 1000 penyistes més que a València quan els superem en una vintena de penyes. Si tenen en compte aquesta errada exclusiva d'ells, hauran de refer el repartiment d'aquestes zones i crec jo podríem arribar en justícia a les 165 entrades. Salva Torres

primitiu(penya barçelonista de la valldigna) ha dit...

és la factura que es paga per estar a prop de la porta,que meins que tres entrades per penya contant que casi segur una siga per els directius i l'altra per els restants del penyistes,espere que espuga solusionar aquest entort i que es rebra un altra per penya,vergonya cavallers vergonya.

carles la pobla ha dit...

La culpa de tot la te el Camps eixe y no em referisc al corrupte sino a laltre corrupte del barça que pot ni soportar que vullgem que torne l'enric bocsch, ya voreu com a partir dara nomes fan que fotremos.

PEPPRESIDENT ha dit...

En el Mundo Deportivo, Penyes, edició de hui ve un article del Sr. Trapero en què acusa al Delegat Salva Torres de discriminació en el repartiment d'entrades. Diu que ha sigut un boicot a 15 penyes i que se senten ferits per esta i altres actuacions del Delegat, al mateix temps que demana al Club que estudie obrir-li un expedient disciplinari.
L'Agrupació de Penyes de València i Marina Alta té una puntuació d'activitats que va ser aprovada per Assemblea General, precisament per a procedir d'una manera més justa al repartiment d'entrades.
Res de boicot ni gaites, el Delegat s'ha limitat a entregar la puntuació de la Zona i el Barça ha fet el repartiment d'acord amb estos paràmetres.
Des de la Penya d'Almussafes, tot el suport al nostre Delegat Salva Torres i es fa una crida a totes les penyes perquè mostren el seu suport i si fa falta enviar un escrit al Mundo Deportivo en eixe sentit.

Anònim ha dit...

El s º Trapero en el Mundo Deportivo diu que s'han perjudicat 15 penyes en el repartiment d'entrades per a la final de copa, però omet el nom de les mateixes (tira la pedra i amaga la mà, pràctica usual d'ell) dit d'aquesta forma confon el lector (que no el coneix) i càrrega totes les culpes contra el nostre delegat Salva Torres, que aquest només és portador d'un acord que es va prendre en assemblea general de repartir les entrades amb un criteri TRANSPARENT S º Geronimo TRANSPARENT ja que aquesta frase a vostè li sona xinès, de repartir-les en criteri per punts que és igual a mèrits de penyes (actes, viatges, assistències ect ..) comunicant al president de l'agrupació o al delegat (que sap aquest senyor o cabdill que és la democràcia? ) la COORDINADORA DE PENYES de la qual hi ha el i els seus quatre amics de torn són aliens a la misma.Ara demana un expedient al nostre delegat,pues que em faci al meu altre expedient com a soci del Barcelona en solidaritat amb el meu delegat.El emili

primitiu(penya barçelonista de la valldigna) ha dit...

supose que la cordinaora cara al fcb sera una cosa fictisia ala cual cosa no hi ha que fer cas,en sap mes mal per espenyistes que estoca jugar el joc del trapero,pero eixe problema ja es deix,caldria pegarli un toc al del mon d'eportiu per aque sen asabente de la cosa i deixe ja de entrar al joc de trapero,per que axi no mes fa que confondre al qui no he hu sap.

PEPPRESIDENT ha dit...

Efectivament, diu que representa a 15 penyes, ¿ on estan les 15 ?. Peró el més greu es que seguieix utilitzant el nom de COORDINADORA DE PEÑAS DE VALENCIA, pareix que ja no diu lo de la Marina Alta i sobre tot crea confusió a altres penyes de la resta d´España. Ara han organitzat un dinar a Casa Clemencia per al día de la Final.
De totes maneres, insisteix en l´idea de emitir un escrit de recolçament de les penyes, cap a l´actuació de Salva Torres, ja que a la fi solament ha sigut com molt bé ha dit l´Emili, portaveu de la nostra proposta de repartiment d´entrades, tenint en compta la puntuació de les Penyes aprobada en Assemblea.
PEP FOLCH-ALMUSSAFES