dijous, 10 de març del 2011

Des del dijous 10 de març i fins el pròxim dilluns 14, s'obre el termini per les Penyes per demanar les entrades per la Final de Copa.
Cal recordar que, durant aquest procés, les penyes hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible, a partir de dijous que ve, al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), a la secció de penyes. Com és habitual, cada penya podrà fer una única petició de fins a quatre entrades, tot i no tractar-se de ser una assignació directa, sinó d’una petició a títol orientatiu.
Cal tenir present que la inscripció en aquest procés es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. Un cop assignades les entrades, no s’admetran anul·lacions. El preu de les entrades serà a partir dels 60 euros.
A més, caldrà introduir la clau, el número de credencial i nom de la penya, així com també les dades de contacte.
A partir del 16 de març, el Club efectuarà el repartiment d’entrades en funció de les sol·licituds rebudes. El Club contactarà amb les penyes via correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida, que serà del 4 al 12 d’abril (excepte el 9 i 10 d’abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona.
Els socis també poden fer la inscripció en un altre formulari que hi ha disponible en l'apartat "Socis" del web del club.