dijous, 24 de març del 2011

Escrit del nostre Delegat: resposta a l'article aparegut a El Mundo Deportivo

Després de les injustificades declaracions del senyor Trapero, president de la PB de Burjassot sobre la meva persona, com a representant de les penyes barcelonistes de València i Marina Alta em veig amb la responsabilitat de fer el següent comunicat:
“ Si el senyor Trapero hagués assistit o enviat un representant a una o a les dues Assemblees Generals de zona celebrades, la PB de Burjassot tindria ara 2 entrades per a la final de Copa del Rei.
Si el senyor Trapero hagués organitzat i comunicat a les penyes, mitjançant el Delegat o el president de l’Agrupació, un acte i/o un autocar a Barcelona, la PB de Burjassot tindria quatre entrades, el màxim permès pel club.
Dit això, considero al senyor Trapero únic responsable de l’assignació d’una sola entrada per a la Final de Copa a la penya Burjassot.
Des de la direcció de l’Agrupació estem orgullosos d’haver implantat un sistema de mèrits que funciona, que engrandeix el barcelonisme, que acaba amb els possibles favoritismes i que premia les diferents activitats de les penyes.
No obstant això estem d’acord amb el senyor Trapero en què la PB Burjassot i el gran barcelonisme d’aquesta localitat mereixen molt més, indubtablement.
Atentament

Salva Torres i Domènech
Delegat del CCP del FC Barcelona

6 comentaris:

jesus ha dit...

JESUS RUS (PENYA LES COVES)
MASSAMAGRELL.
Hola queria decir en mi nombre y en el de la penya a la que soy socio que apollamos y respaldamos al delegado SALVA TORRES y a todos sus colaboradores en todas las decisiones tomadas para el proceso de reparto de las entradas de la final de copa.Asi como en la honrradez de dicho delegado y sus colaboradores en representacion de todas las penyes que representan.Ah a mi penya solo le a tocado una entrada y nos parecce justo. un saludo y un abrazo a toda la gente blauglana que somos muchos y muy buenos.

Angel ha dit...

Ángel Murcia García, presidente de la penya barcelonista CABANYAL CIUTAT JARDI de Valencia

Hola a todos:
Quiero manifestar que nuestro Delegado de Penyas Valencia Marina Alta es SALVA TORRES Delegado del Consejo Consultivo de Penyes de nuestro FC BARCELONA y que los únicos criterios que se han seguido para el reparto de entradas ha sido el que por mayoría de peñas asistentes en la primera asamblea de peñas celebrado a principios de temporada, y donde estábamos representantes de una gran mayoría de peyas Valencia Marina Alta, se acordó,así que no veo por que alguien que no se ha dignado en asistir a ninguna reunión ahora tiene que poner en duda las decisiones tomadas por mayoría en asamblea y que concreta mente en el reparto de entradas para posibles finales de esta temporada se acordó que se repartirían según la puntuación que cada penya tuviese a final de temporada y los puntos se acumularían por asistencia a actos y organizaciones de eventos donde pudiesen participar las demás peñas [ viajes, comidas etc]
Por lo tanto no se puede poner en duda el criterio que nuestro delegado y colaboradores han
seguido en el reparto ya que no ha sido otro que el que por democracia se acordó por mayoria
Saludos y Visca el Barça

Xavi PBRahal ha dit...

El sistema de punts que tenim es un motiu d'orgull que podem tindre respecte a la resta de zones.
Quan el vaig explicar als nostres penyistes els va agradar tant que vàrem decidir fer-ne un de propi però a nivell de penyista, i ara quan sortejem entre nosaltres qui podrà comprar les entrades aquells que hajen anat a més actes tindran més punts i per tant més possibilitats al sorteig.
A la pròxima Assemblea de Penyes podríem obrir un punt per debatir el sistema de punts, en la meua opinió es boníssim però encara el podem millorar.
Salut.

SONIA ha dit...

Sonia P.B Catarroja (en proceso)
Me parece muy justo y legal el que repartan las entradas según a los actos que has asistido o viajes que has organizado,etc.Además el asistir a actos y demás,te da la oportunidad de conocer a mucha gente con el cor blaugrana.
Tenemos un delegado consultivo(Salva) que por suerte nos ayuda en todo lo que necesitamos y está ahi a cualquier hora.

FORÇA BARÇA I SALVA DELEGAT

Agrupació Penyes ha dit...

Continuem diguent per enèsima vegada que podeu criticar, opinar i el que vulgueu, però sempre signeu els vostres comentaris amb un nom real. Per aquesta raó s'ha eliminat l'anterior comentari. Gràcies.

Unknown ha dit...

Total empatia amb el Xavi i amb l'Ivan.Demà una copa a l'Octubre i després qui no tinga entrada cap al Mestalla. Els vicis i els plaers s'han de pagar. Allí tindreu moltíssims revendedors... I A PAGAR. LA NIT DEL 19 DE MAIG del 1990 HO FéREM EL XAVI, El SALVADOR I JO, En fRANCESc. LA NIT SEGüent éREM TANT FELIÇOS QUE NI ENS ENreCORDàvem DE LES HORES NI de LES PELES. sEMBLEU mOUS plorant, PLORANT.Visca el Barça i visca la .....,......