dijous, 13 de gener del 2011

XI Assemblea General de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta, a la ciutat de La Pobla del Duc

Comunicació del President de l'Agrupacio de Penyes:
Benvolguts companys i companyes penyístes:
Us comuniquem que divendres 21 de gener del 2011, celebrarem la XI Assemblea General de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta, a la ciutat de La Pobla del Duc.
Cal esmentar que la Penya organitzadora i amfitriona és la Penya Barcelonista Pep Guardiola de la Pobla del Duc, d’acord amb l’aprovació per part de les Penyes assistents a la X Assemblea de Penyes celebrada a Xàbia.
Així doncs, us convoquem a les 20.00 h en primera convocatòria i 20.30 h en segona convocatòria, al Saló d'Actes de l’Ajuntament de La Pobla del Duc, situat a la Plaça de l'esglèsia 1.
L’ordre del dia serà el següent:
Benvinguda de part del President Penya amfitriona i de les autoritats locals
Benvinguda de part del President de l’Agrupació.
Acceptació acta anterior.
Presentació per part de les penyes dels equips futbol 7 de xiquets en el Trofeu Joan Gàmper.
Aplec Penyes 2011. Presentació Aplec per part de la penya organitzadora.
Informe del Delegat del CCP.
Torn obert de paraula
Igualment, informar-vos que de de la Penya dela Pobla del Duc ens rebran a partir de les 19.00 h al Bar Gomar, situat al carrer Metge Oscar Durich 13, per degustar un xicotet àpat.
Posteriorment, un cop finalitzada l'Assemblea, podrem gaudir d'un sopar de germanor d'entre els assistents, al preu popular de 20 €,
al Bar La Sènia, situat a la carretera Gandía-l'Ollería, a la gasolinera de l'eixida a Montaverner, i on celebrarem juntament amb els penyístes locals el X Aniversari de la Penya Barcelonista Pep Guardiola.
Per fer la reserva al sopar, caldrà telefonar al 675 649 814 - Dionis -
Per concloure, anunciar-vos que des de la mateixa PB Pep Guardiola de la Pobla del Duc, s'està organitzant un viatge al Camp Nou amb motiu del seu X Aniversari per presenciar el partit FCBarcelona - Racing de Santander (20.00 h). L'eixida cap a Barcelona serà el dia 22 a les 9.30 h des de la gasolinera de l'entrada de La Pobla del Duc, i la tornada sería al acabar el partit.
El preu sería de 45 €. Per a més informació, telefoneu al 661 890 931 - Toni -
Rebeu una cordial salutació

Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
President Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta