dimarts, 27 d’abril del 2010

Presentació de l'Aplec de València i Marina Alta


Reproduïm la notícia publicada al diari Sport de la presentació del VI Aplec de Penyes:
La localitat de Gata de Gorgos va ser ahir (dissabte 24 d'abril) protagonista al Camp Nou. Abans del Barça-Xerez, la penya d'aquesta localitat va presentar oficialment el sisè Aplec de València i Marina Alta que organitzarà el 14 de maig. El vicepresident Jaume Ferrer i el president del Barça Atlètic Jacint Borràs, així com la responsable de l'OAB i el Departament de Penyes, Anna Aznar, van representar el club.

El delegat del CCP a la zona Salva Torres i el president de la penya Pep Ginestar van donar a conèixer els detalls de l'esdeveniment i va tancar les intervencions el vicepresident blaugrana que va prometre fer el possible per anar-hi. SPORT és el diari oficial.

A l'acte, més massiu del que és habitual en aquests casos, hi van assistir representants de la quinzena de penyes de València i Marina Alta que van viatjar aquest dissabte a Barcelona per a assistir al Barça-Xerez. En total es van desplaçar 270 penyistes que van viatjar en cinc autocars. Eren de les PB La Safor de Gandia, Almussafes, la Costera de Canals, l'Olleria, la Canal de Anna, Ontinyent, Poble del Duc, Alzira, Alberic, El Paler de Alfarp, Albalat de la Ribera, Vallbarça de la Valldigna, Pedreguer, Cabanyal-Ciutat Jardí de València i, lògicament, Gata. No va faltar el president de l'Agrupació, Ivan Magraner.
pd: Ja estan penjades les fotos del viatge a la secció de fotos Penyes

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha que veure lo guapos que esteu tots, sobre tot el nostre President, encara que se li va oblidar la "corbata". Molt bé, hi anirem a Gata, no eu dubteu.

PEP FOLCH-ALMUSSAFES