dijous, 1 d’abril del 2010

FCBarcelona Atlètic a Ontinyent

Comunicat que ens arriba de la Pb d'Ontinyent:
Benvolguts companys,
Des de la Penya Barcelonista d'Ontinyent, el seu President, En Jose Ramón Francés, ens comunica que per demà dimecres 14 d´abril, a les 18:00 hores, En Jacint Borràs, President del FC Barcelona Atlètic, visitarà la seu de la Penya, situada el Carrer dels Furs nº44 d'Ontinyent.
Tots aquells que vulguen assistir, serán convidats a prendre un petit aperitiu.

El proper dimecres 14 d´Abril es juga al camp de El Clariano el partit de Segona B entre l´Ontinyent i el Barça Atlètic.
Per a aquesta ocasió, la Penya Barcelonista d´Ontinyent ha negociat amb l´Ontinyent C.F. i ha aconseguit un paquet d´entrades per a tots els penyistes, tant de la nostra penya com de la resta de la nostra Agrupació. Cal esmentar que el partit está declarat com a jornada económica, i el preu de la entrada en taquilla serà de 18 €.
Les entrades que nosaltres distribuïm tenen un preu de 10€.
El partit es juga, com he dit el dia 14 a les 20:30. Aquells que esteu interessats a vindre m´ho heu de comunicar al correu colgado75@hotmail.com
Está confirmada la presència del directiu president del Barça Atlètic Jacint Borràs, el qual, molt probablement, tindrà una estona per departir amb tots nosaltres a la seu de la nostra penya. Així que ja ho sabeu: Si voleu veure les futures figures del nostre equip a un bon preu, vos esperem a Ontinyent.
Salutacions i Visca el Barça!!!