dimecres, 10 de febrer del 2010

Resum del viatge de la Pb Safor al partit del Getafe.

Aquest dissabte un autobus ple de penyistes saforencs va estar present al partit de Lliga entre el Barça i el Getafe, que acabà amb victòria barcelonista per 2 a 1. El viatge també serví per realitzar una visita cultural a les caves De Muller i degustació amb 5 tipus diferents de vins i per animar el nostre equip d'handbol que golejà al Cangas del Morrazo per 36 a 22.
Ací teniu algunes fotos. Anirem penjant-me més:
El viatge començà a les 7 del matí quan l'autobús replet de penyistes saforencs ( amb forta presència de gent de Bellreguard....) eixia des de l'estació de trens de Gandia. Després de diverses aturades per arreplegar més penyistes de Tavernes de la Valldigna i de la Penya Barcelonista Ciutat Jardí-Cabanyal, arribàrem a les Caves de Muller on ens explicaren com es treballen en aquestes Caves i quin és el procés de realització del vi que allà s'elabora. I el plat fort del matí fou la degustació de 5 tipus de vins diferents i que feren les delícies de tots els penyistes.
La posterior visita es realitzaria al poble d'Altafulla on un Buffet lliure,amb calçotada inclosa,ens esperava per fer un gran dinar. Amb la panxa plena, tornarem a pujar l'autobús per anar fins Barcelona on ens esperava un altra sorpresa: teníem invitacions per poder assistir al partit de Lliga Asobal entre el Barça i el Cangas Morrazo. Partit que acabaria amb golejada culé per 36 a 22.
I per últim, el gran plat del dia: els 52 penyistes entràrem al Camp Nou per gaudir del partit entre el nostre equip i el Getafe. Un partit polèmic, tens, bonic, emotiu... però que acabaria amb victòria culé per 2 a 1 amb gols de Xavi i de Messi. Amb molt de patiment al cos però contents per la victòria i pel dia passat entre penyistes, l'expedició tornà fins a Gandia on arribaríem passades les 4 de la matinada.
I el pròxim dia 20 tornem a organitzar viatge per anar al Barça-Ràcing
de Santander....
Més fotos a l'àlbum de penyes de l'esquerre.