dimecres, 17 de febrer del 2010

Penyes de la Safor i Penyes de la Marina Alta acte amb la Penya de Les Piles. Pb El Paler al FCB-Racing

L'Agrupació General de penyes de les comarques de València i Marina Alta desplaçara algunes de les seves penyes a la localitat tarragonina de les Piles. Serà dissabte 20 de febrer a les 14'00 h què n'hi haurà un dinar de germanor al local de la PB Aquest any si de les Piles, entre penyes les penyes d'aquests dos indrets.
El que en principi havia de ser un discret dinar entre la penya amfitriona, que dirigeix Jordi Castells i la PB la Safor del Delegat del Consell Consultiu Salva torres, ha esdevingut en un acte que acollirà 120 penyistes de València que arribaran amb 3 autocars, on a banda de la PB la Safor hi hauran les d'Oliva, Almoines, Vallbarça, Miramar (aquesta en procés de formació) i penyes de la comarca veïna de Marina Alta com Ondara, Teulada, Pedreguer i Benissa. Cal esmentar també la presència de representants de la PB de Llíria. Amb tot aquest desplaçament és els de les penyes de la comarca tarragonina es calcula un nombre que s'aproparia als 200 comensals.
Després del dinar totes aniran a veure el Barça- Racing.
Per part del club han confirmat la presència el vicepresident Jaume Ferrer i el pres del Barça At Jacint Borràs com l'executiu del Departament de penyes Enric Bosch

El dinar tindrà un preu de 20 euros i consistirà en un aperitiu, amanides, carn a la brasa, postres i cafès
Durant el dinar es projectaran a l'escenari diferents imatges dels triomf del Barça i hi haurà diferents intervencions.

La Pb El Paler està organitzant el viatge del FCB-Racing de Santander per al 20 de febrer, en cas que siga en dissabte. La Penya prepararà un viatge amb un autobús de dues plantes amb cabuda per 78-80 persones. Com que la data del partit no se sap fins a 10 dies abans, ja us anirem informant.
--------------------
La Penya Barcelonista de Benissa junt amb les penyes de Teulada i Ondara ,organitza un viatge a Barcelona per veure el: F.C. Barcelona – Real Racing de Santander.
Aquest partit es jugarà el dissabte 20 de febrer i tornarem a Benissa el diumenge 21.
El viatge inclou:
· Anada i tornada en bus.
· Asmorsar, un bocata de pernil i una beguda.
· Entrades per al partit en Gol 2ª Graderia.
· Nit del 20 al 21 de Febrer i desdejuni el 21 en l’Hotel León de *** en Barcelona, prop de les rambles.
El viatge tindrà un cost de 100€ per als socis i de 140€ per als no socis.
Els interessats en el viatge s’hauran d’apuntar a la sede de la penya o a la Cristaleria Benissa abans de 14 Febrer i pagar una reserva de 50€.

---------------------------

LA PENYA BARCELONISTA LA SAFOR I LA PB D’OLIVA INFORMEN:
VIATGE VISITA TURÍSTICA A MONTBLANC I PARTIT FC BARCELONA- RACING amb acte d'agermanament entre penyes de les comarques de la Safor i de la Conca de Barberà.
El dissabte 20 de febrer de 2010 s’organitza un autocar a Barcelona amb els horaris següents:
-6’30- Eixida d’Oliva, des de la gasolinera el Rebollet
-7’00 -Eixida de l’estació d’autocars de Gandia
-11’30 h arribada a Montblanc i visita guiada per les muralles i el poble.
-14’30 h Arribada al poble de les Piles i dinar de germanor entre les penyes barcelonistes de les Piles i la PB la Safor.
El dinar consistirà en un bon aperitiu, carn a la brasa, postres i cafès. A l’acte assistiran membres de la directiva del FC Barcelona així com els màxims representants de les penyes barcelonistes de València i Tarragona. També s’obsequiaran diferents detalls del FC Barcelona En finalitzar el dinar eixirem cap a Barcelona on assistirem al partit de la Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Racing de Santander.
Quan acabi el partit tornarem cap a Gandia. L’horari del partit encara no és oficial, però no afectaria als actes. Cas que el partit es jugués diumenge s’ajornaria el viatge per a una altra ocasió.
PREUS: El preu inclou el viatge, l’entrada al partit, el dinar i la visita guiada a Montblanc:
-SOCIS PENYES BARÇA...............................................................................55 euros
-No socis...................................................................................................75 euros
Inscripcions: Fundació Casal Jaume I de la Safor- Valldigna o a la PB la Safor en dies de partit.
O bé a Raul Garcia (vicepresident de la PB la Safor) 615 53 81 40