dijous, 2 de maig del 2019

ACTES DE GANDIA DEL DISSABTE 4 DE MAIG DE 2019

La Federació de penyes barcelonistes de València i Marina Alta convoca a totes les seves penyes i penyistes que viatgin a la final de Copa de Sevilla i altres barcelonistes que ho desitgin a l’acte que tindrà lloc a l’Edifici de la Fundació Casal Jaume I de la Safor Gandia, situat al carrer dona Teresa 2 (al costat de la plaça Jaume I o com popularment de la coneix: “plaça dels colomets”)
Programa:
ACTE INSTITUCIONAL
10’30 h: A la primera planta de l’edifici; benvinguda a tots els assistents amb les autoritats municipals, presidenta de la Fundació Casal Jaume I i la directiva de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i marina Alta. Parlaments i signatura d’acord de col·laboració entre les dues organitzacions.
11’00 h: visita i tallada de cinta del nou despatx de la Federació de Penyes Barcelonistes.
11’15 h: Descobriment de la placa de la Federació a l’entrada de l’Edifici.
REUNIÓ DE PENYES
11’30 h: finalitzat l’acte institucional, els penyistes es reuniran a la sala del primer pis de l’edifici per tractar els punts següents:
1. Final de Copa del dia 25 de maig de 2019. Últimes instruccions respecte a la recollida d’entrades. Justificació dels repartiment d’entrades
2. Itineraris dels dos autocars que organitza la Federació.
3. Normatives a seguir per a la final de Sevilla.
4. Justificació del repartiment d’entrades dels partits de semifinals de Champions contra el Liverpool
5. Informació sobre la possible final de la Champions League que se celebrarà a Madrid el dissabte 1 de juny de 2019. Repartiment d’entrades.
6. Informació sobre la final de la Champions de futbol femenina que se celebrarà a Budapest el dissabte 18 de maig de 2018. Possibles desplaçaments.
7. Altres temes i torn obert de paraula.

L’assistència no serà només de representants de penyes sinó que poden venir qualsevol penyista que viatgi amb els dos autocars de la Federació a Sevilla.
Federació de Penyes Barcelonistes de València i Marina Alta