dimarts, 12 de novembre del 2013

PROGRAMACIÓ IX APLEC DE PENYES DE LES COMARQUES DE VALÈNCIA I MARINA ALTA


Dissabte 16 de noviembre de 2013
Ciutat de Gandia
16’45 h- Citació de totes les penyes i barcelonistes a la seu de la PB la Safor, Fundació- Casal Jaume I de la Safor- Valldigna, carrer dona Teresa 2, pregunteu per la plaça dels Colomets. Recomanable aparcar els vehicles gratuïtament a l’espai de la Fira de Gandia a l’altre costat del pont, i travessant el pont peatonal arribareu al passeig de les Germanies i el tercer carrer a la dreta és la plaça.
17’00 h- Visita a l’edifici i exposició a la planta soterrani: “el Barça i la PB la Safor al diari Sport 1998- 2013.”
17’30 h- A la sala de conferències debat d’actualitat blaugrana amb il·lustres convidats:
Toni Closa (diari Sport), Josep Piera (escriptor saforenc), Agustí Benedito (candidat a la presidencia del FCB), Juan Manuel Asensi i Robert Fernández (exjugadors del FCB) i el president de la Federació Salva Torres.

18’45 h- Aperitiu al bar de la Fundació
19’15 h- Cercavila des de la seu de la penya a la Casa de la Marquesa.
19’45 h- Celebració a la sala principal de la Casa de la Marquesa, del 25 aniversari de la PB la Safor, acte d’homenatge a Francesc Candela i a Octavi Ruiz, il·lustres barcelonistes que ens han deixat. Vídeo dels 25 anys de la penya, parlaments del Vicepresident del FC Barcelona  Jordi Cardoner i Casaus, del president de la PB la Safor i lliurament d’obsequis, per part de la penya i de l’Ajuntament de Gandia ( Sr Marcos Estruch) a totes les penyes presents.
21’30  h- Finalització de l’acte institucional dels 25 anys de la PB la Safor. Sortida al sopar de gal·la del IX Aplec de penyes de les Comarques de València i Marina Alta.
22’00 h Sopar de Gal·la en el restaurant San Marcos
El restaurant San Marcos està situat en la carretera entre la rotonda Carrefour- Vital i la platja de Daimús a 500 m de la rotonda esmentada. Si heu deixat el cotxe a l’aparcament de la fira, ho trobareu ràpidament.
El preu del sopar son 25 euros per persona, cal comprar els tiquets els quals estaran a la venda en el bar de la Fundació Casal Jaume I de Gandia, seu de la PB la Safor, o contactant amb els vicepresidents de la Federació que en tindran tots ells. Cas contrari contactar amb Francesc Escoin, vicepresident de la PB la Safor. Telefon: 635 633 502.
Els tiquets per al sopar hauran d’estar retirats abans del dimecres 13 de novembre.
Les penyes han de confirmar la seva presència a l’acte de la Casa de la Marquesa per poder rebre l’obsequi, al president de la Federació Salva Torres tef: 607 44 15 25.