dissabte, 3 de novembre de 2012

Recepció multitudinària a les Penyes de València i Marina Alta en Sala París

El passat dissabte 3 de novembre el FC Barcelona va preparar una recepció a la Sala París a totes les Penyes de València i Marina Alta que van estar presents al partit FCB - Celta. En l'acte van estar presents els directius del FC Barcelona Jordi Cardoner i Pau Vilanova i el nostre Delegat del Consell Consutiu Salva Torres, i penyistes de les següents penyes:
Teulada - Gata - Benissa - Pedreguer - Alberic - Rahal - El Paler d'Alfarb - Massanassa - la Safor - Llíria - Ondara -La Valldigna
Durant la recepció, el FC Barcelona, a través dels seus dos membres de la directiva, va realitzar un homenatge a Josep Lluís Alonso, que fou soci i cofundador de la PB Massanassa. La que va ser la seva companya Pepita Bonafont i el president de la PB Massnassa Marc Alonso van rebre una placa com a record d'aquell emotiu moment i com a reconeixement per tota la seva tasca com a barcelonista.
Posteriorment es van inaugurar les plaques de les Penyes de Massanassa i El Paler. Els presidents Marc Alonso (PB Massanassa) i Vicent Escutia (PB El Paler) acompanyats dels membres de l'Àrea social del FC Barcelona Jordi Durà i Griselda Soteras van fer la inauguració de les plaques que ja estan penjades a la rampa de lateral del Camp Nou.
Finalment tots els penyistes que es van desplaçar en aquest viatge multitudinari van gaudir de la victòria de 1r equip del FC Barcelona contra el Celta per 3-1.
PB El Paler (c) FC Barcelona
PB Massanassa (c) FC Barcelona Penyes


*Podeu enviar fotos dels actes que es van produir aquell dia i les anirem penjant. Gràcies.  federaciopenyes@gmail.com